FinansWatch

Ny administrerende direktør i DNB Næringsmegling

Jens-Petter Guthus blir administrerende direktør i DNB Næringsmegling AS.

– Etter 16 fine år i DEAS/Aberdeen ser jeg nå frem mot å begynne et nytt kapittel hos DNB Næringsmegling, sier Jens -Petter Guthus. | Foto: DNB Næringsmegling

– Med sin lange bransjeerfaring og sterke nettverk i det nordiske markedet for næringseiendom, er Jens-Petter den rette personen til å lede selskapet fremover. Styret har lagt en ambisiøs vekststrategi for de neste årene og ser frem til å jobbe sammen med Guthus og resten av teamet i DNB Næringsmegling for å realisere målene, sier styreleder Trine Loe i en pressmelding.

Jens-Petter Guthus sier i meldingen at han ser frem til å starte i stillingen:

– Etter 16 fine år i DEAS/Aberdeen ser jeg nå frem mot å begynne et nytt kapittel hos DNB Næringsmegling. DNB Næringsmegling er et selskap jeg kjenner godt etter mange år i bransjen, kombinasjonen av mange dyktige medarbeidere og en solid eier gjør at jeg gleder meg til at vi sammen skal utvikle selskapet videre. Jeg har opplevd meglerbransjen fra kundesiden gjennom mange år, det skal derfor bli spennende å få bruke denne erfaringen til å være med å videreutvikle DNB Næringsmegling.

Guthus kommer fra stillingen som Head of Transaction Nordic Region i Aberdeen/DEAS. Før Guthus kom til Aberdeen i 2006 jobbet han 6 år i Nordea Bank som finanskonsulent med ansvar for finansiering av eiendomsselskaper. Guthus har utdannelse fra Albertson College of Idaho i Business Administration og International Business.

DNB Næringsmegling er et heleiet datterselskap av DNB og ilbyr tjenester innen transaksjoner, utleie og verdivurdering av næringseiendom.

Jens-Petter Guthus tiltrer i stillingen 1. november.

Hun skal lede nyopprettet avdeling i Storebrand

Siviløkonomutdanning ved NHH topper fortsatt

Regionbanksjef blir eiendomssjef

Helge Leiro Baastad blir styreleder i Kavli Holding


Mer fra FinansWatch

Norges Bank tilbyr F-lån

Mandag skriver Norges Bank på sine sider at det kommer nye tiltak for å dempe svingningene i pengemarkedsrentene.

Les også

Siste nytt

Stillinger

Se flere stillinger

Se flere stillinger

Siste nytt fra EiendomsWatch

Siste nytt fra AdvokatWatch