FinansWatch

Helge Leiro Baastad blir styreleder i Kavli Holding

Den nylig avgåtte konsernsjefen i Gjensidige skal være konsernstyreleder for konsernet som omfatter Kavli og Q-Meieriene i Norge.

Helge Leiro Baastad blir ny styreleder i Kavli Holding. | Foto: PR/Gjensidige

Helge Leiro Baastad er valgt til ny konsernstyreleder i Kavli-konsernets holdingselskap, Kavli Holding.

Baastad meldte nylig at han vil gå av med pensjon som konsernsjef for Gjensidige ved nyttår, men får likevel litt å holde på med fremover.

Den nye styrelederen har tidligere sittet i styret i Kavli, og har mye styreerfaring fra andre virksomheter, som Finans Norge og DNB.

Leiro Baastad overtar vervet etter Finn Jebsen.

– Vi er dypt takknemlig over den innsats og det bidrag Finn Jebsen har gitt Kavli og gode formål i 16 år. På Finns vakt har selskapet hatt en solid utvikling, blitt profesjonalisert på alle områder og Kavlifondet har akkumulert delt ut over 900 millioner til gode formål. Helt fantastisk! sier styreleder i Kavlifondet, Dag J. Opedal i en pressemelding.

– Vi er også svært glade for å ønske Helge velkommen som ny styreleder etter Finn. Helges karriere taler for seg selv, og vi tror hans erfaring og kunnskap vil være til stor nytte i Kavli. Blant annet har han førstehåndskunnskap om å bygge sterke posisjoner med en stiftelse som eier. Varmt velkommen til Kavli, Helge! sier Opedal.

Baastad klar til å gi fra seg stafettpinnen: – Stolt over det vi har fått til

Geir Holmgren blir konsernsjef i Gjensidige: – Det blir spennende å gå inn i et konsern som står seg så godt

Tillitsvalgt om planlagt bankfusjon: – Har fått garantier om at alle arbeidsplasser skal bevares

Mer fra FinansWatch

Gjensidige med eierskifteforsikring på bil

Forsikringsselskapet følger etter eierskifteforsikring på bolig, og tilbyr nå en pilot til utvalgte bilforhandlere som skal sikre handelen fra forhandler til privatpersoner.

Les også

Siste nytt

Stillinger

Se flere stillinger

Se flere stillinger

Siste nytt fra EiendomsWatch

Siste nytt fra AdvokatWatch