Handelsbanken gjør endring i ledelsen

Ansetter ny konserndirektør for compliance.
Arkivbilde. Handelsbanken har ansatt Monika Bergström som konserndirektør for etterlevelse av regelverk. | Foto: PR/Handelsbanken
Arkivbilde. Handelsbanken har ansatt Monika Bergström som konserndirektør for etterlevelse av regelverk. | Foto: PR/Handelsbanken

Monika Bergström er utnevnt til ny konserndirektør for etterlevelse av regelverk, eller Chief Compliance Officer, for Handelsbanken. Det skriver banken i en pressemelding.

Bergström har allerede vært konstituert i rollen og vært leder for compliance-avdelingen, men blir nå et permanent medlem av konsernledelsen i Handelsbanken.

– Jeg er veldig glad for å kunne ønske Monika Bergström velkommen i rollen som Chief Compliance Officer. Et selvsagt valg med tanke på Monikas mangeårige erfaring fra banken og gedigne kunnskap om compliance, sier Carina Åkerström, konsernsjef i Handelsbanken.

Bergström selv sier:

– Det føles veldig gøy å ha fått tilliten som sjef for Group Compliance. Sammen med alle våre kompetente kolleger ser jeg fram mot å utvikle funksjonen videre. For meg handler etterlevelse om å sikre at vi konsekvent fortsette å ta langsiktig ansvar overfor kunder og samfunnet ut fra de kravene som myndighetene stiller til oss som bank. Ansvarlighet har lenge vært en del av bankens kultur og er et naturlig utgangspunkt når vi utvikler forretningen vår, sier Bergström.

Storebrand Asset Management ansetter ny direktør

Finans Norge mener «negerarbeid» ikke ble brukt diskriminerende

OsloMet med undersøkelse: Høy produktivitet på hjemmekontor, men flere mister gnisten

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også