MBA-programmer på BI på listen over de 100 beste i verden

– Vi er stolte over at begge våre MBA-programmer er på listen over de 100 beste i verden, sier rektor ved BI, Inge Jan Henjesand
– Konkurransen mellom de beste MBA-programmene er veldig sterk, sier rektor ved BI, Inge Jan Henjesand. | Foto: BI
– Konkurransen mellom de beste MBA-programmene er veldig sterk, sier rektor ved BI, Inge Jan Henjesand. | Foto: BI

Begge MBA-programmene til BI er med på listen over de 100 beste i verden, ifølge BI.

BIs Executive MBA-program i samarbeid med Fudan University og BIs internasjonale Executive MBA-program er begge i topp 100 på Financial Times MBA Ranking 2021.

De gjør det spesielt bra på bærekraft og etikk, skriver BI i en pressemelding.

For femte år på rad er samarbeidsprogrammet skolen har med Fudan University i Shanghai det høyest rangerte programmet fra en nordisk handelshøyskole.

– Samarbeid med internasjonale toppskoler gjør det mulig å kombinere ulike perspektiver fra kultur, næringsliv, innovasjon og ledelse. Det er viktig i en mer og mer internasjonal verden, uttaler rektor ved BI, Inge Jan Henjesand.

BI-Fudan EMBA-programmet er i 2021 rangert som nummer 45 i verden, ned fra nummer 27 i fjor. BIs Executive MBA er rangert som nummer 90, ned fra nummer 78 i fjor.

– Konkurransen mellom de beste MBA-programmene er veldig sterk. I år har begge programmene våre falt på rangeringen. Resultatene inspirerer oss til å jobbe enda hardere med å utvikle programmene slik at de stiger på rangeringen i årene som kommer, heter det fra Henjesand.

The Financial Times rangerer skoler på 18 indikatorer. Skoler vurderes på lønnen til alumni, kvalitet i forskning, kjønnsfordeling blant ansatte og studenter, og andel kurs som omhandler etiske, sosiale og miljømessige spørsmål. På etikk og bærekraft er BIs Executive MBA nummer 11 i verden, mens BI-Fudan er nummer 19. Lønn er vektet desiderte tyngst, og står for 40 prosent av vurderingen.

Ifølge Henjesand øker kandidater fra BI-Fudan gjennomsnittlig lønnen sin med 97 prosent etter fullført program. For Executive MBA-programmet er gjennomsnittlig lønnsøkning på 36 prosent.

Rangering: BI-økonomer kommer raskt i jobb etter utdanning

Økonomi, administrasjon og ledelse topper utdanning i rekordår 

NHH og BI er fornøyde med mengden finans i utdanningen til tross for kritikk 

 

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

!
Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også