FinansWatch

Ny daglig leder i Sparebank 1-stiftelsen i Kvinnherad

Bente Lie Nilsen får stillingen 1. september og vil tre inn som daglig leder 1. desember 2021, skirver stiftelsen på sine hjemmesider.

Foto: Sparebank 1-stiftelsen

Bente Lie Nilsen tar over fra nåværende daglig leder Daniel Morso, som vil være engasjert i stiftelsen ut året. Stillingen har en femårskontrakt.

«Bente har lang og bred erfaring som daglig leder ved Spar Uskedalen, tidligere styreverv i Norgesgruppen, Kjøpmannshuset og medlem av Spar sitt kjøpmannsråd regionalt og nasjonalt», skriver stiftelsen i sin pressemelding.

Lie Nilsen kommer fra en deltidsstilling som daglig leder i Rosendal Utvikling, og forteller Grenda lokalavis at hun vil holde stillingen der, frem til en ny daglig leder er på plass.

Hun er engasjert i lokalsamfunnet og kjenner frivillige lag og organisasjoner. Lie Nilsen skal sammen med nåværende daglig leder Morso starte arbeidet med en ny søkerunde i september, skriver stiftelsen.

Det var 17 søkere til stillingen, opplyser Sparebank 1-stiftelsen.

Flere ønsker seg kvinnelig sentralbanksjef

Kari Melle skal lede den nye avdelingen til SpareBank 1 Søre Sunnmøre

Øystein Olsen ønsker å fratre sin stilling i februar 2022 

Mer fra FinansWatch

Pensjonssparing: Flere skrur på «Is i magen»

Med funksjonen «Is i magen» i Kron-appen kan kundene følge med på hvordan nyhetsbildet påvirker investeringene deres. – Dette for å hjelpe kunden å nettopp ha is i magen opp mot opprinnelig spareplan, sier Emma Tryti i Kron.

Les også

Siste nytt

Stillinger

Se flere stillinger

Se flere stillinger

Siste nytt fra EiendomsWatch

Siste nytt fra AdvokatWatch