If-direktør går til laksebransjen

If forsikrings avtroppende kommunikasjonsdirektør går over til laks og sjømat et snaut år etter at han begynte i If.
Avtroppende kommunikasjonsdirektør Lars Galtung i If forsikring. | Foto: If
Avtroppende kommunikasjonsdirektør Lars Galtung i If forsikring. | Foto: If

Lars Galtung begynte som kommunikasjonsdirektør i If forsikring første juni 2020. Omtrent nøyaktig ett år senere melder selskapet at Andreas Handeland har fått jobben som kommunikasjonsdirektør., mens Lars Galtung går til oppdrettsselskapet Cermaq.

– Ja, jeg startet opp for bare ett år siden så det føles på et vis for tidlig å slutte, Men jeg må si jeg har vært imponert over alt de får til i If og det med en liten og effektiv kommunikasjonsavdeling, sier Lars Galtung til Kampanje.

Hans leder i If sier det er synd å miste Galtung etter et år, men at han har utrettet positive ting i tiden han har vært der.

– Bærekraftsperspektivet er noe som Lars har vært veldig opptatt av og som det sikkert hadde blitt mer av i If fremover også, men når han fikk dette forent i en og samme stilling så har vi forstålese for at han velger å slutte. Vi ønsker ham lykke til videre og sier på spøk at det trenger han når han nå  fremover skal stå til knes med problemer som lakselus og pellets, sier Jon Berge, nordisk kommunikasjonsdirektør i If forsikring til Kampanje. 

Dette er Galtung helt enig i.

– Jeg lærte meg en helt ny bransje på hjemmekontor i If, men når jeg nå fikk muligheten til å kombinere bærekraft og kommunikasjon så var et veldig interessant å få den muligheten i Cermaq. Og da får jeg heller tåle noen laksevitser fra Jon i If, sier Galtung.

Han er IFs nye kommunikasjonsdirektør 

DNBs talentfabrikk måtte finne nye løsninger under pandemien 

Sparebank 1 SMNs finansdirektør gir seg etter 30 år: – Det skal bli litt deilig  

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også