FinansWatch

Resurs Bank rekrutterer ny CFO internt

Sofie Tarring Lindell blir ny finansdirektør i den svenske forbrukslånsbanken.

Sofie Tarring Lindell rykker opp og blir ny finansdirektør i Resurs Bank. | Foto: Resurs Bank

Sofie Tarring Lindell er ansatt som ny finansdirektør og investorkontakt i Resurs Bank. Lindell har jobbet i Resurs siden 2014 og har klatret i gradene. Før denne stillingen har hun vært leder for investorkontakt og konsernkontroll.

Lindell trer over i ny rolle 1. mai.

Den nye finansdirektøren skal fokusere på å holde banken lønnsom mens den vokser og å støtte virksomhetens konkurransedyktighet.

– Det føles veldig bra å ønkse Sofie velkommen til tjeneste som vår nye konsern-CFO. Vi har allerede et veldig godt samarbeid hvor Sofie har vist seg å ha verdifull kompetanse om vår nordiske virksomhet, våre kunder og partnere og ikke minst en sterk drivkraft omkring de spørsmålene som kommer til å bli avgjørende om vi skal lykkes med vår pågående transformasjonsreise. Nødvendigvis føles det også ekstra moro å få muligheten til å løfte frem en intern stjerne som dessuten representerer en yngre generasjon, sier Nils Carlsson, konsernsjef i Resurs Holding i en pressemelding.

Resurs Bank er midt inne i en stor omstillingsprosess og har det siste året byttet ut toppsjef og flere andre i ledergruppen. Målet er å bli en nordisk aktør, med sterk konkurransekraft og solid økonomisk fundament.

Horde inngår nye avtaler: – Vi ønsker at banken deler litt av verdiskapningen med kundene 

Resurs Bank traff fartshump i andre halvår

Forvalter Fredrik Thoresen forlater Storebrand 

Mer fra FinansWatch

Danske Bank anket bedrageri-dom

Danske Bank i Norge ble i februar idømt å betale over 30 millioner kroner til et energiselskap etter at selskapet ble utsatt for direktørsvindel.

Les også

Siste nytt

Stillinger

Se flere stillinger

Se flere stillinger

Siste nytt fra EiendomsWatch

Siste nytt fra AdvokatWatch