Resurs Bank rekrutterer ny CFO internt

Sofie Tarring Lindell blir ny finansdirektør i den svenske forbrukslånsbanken.
Sofie Tarring Lindell rykker opp og blir ny finansdirektør i Resurs Bank. | Foto: Resurs Bank
Sofie Tarring Lindell rykker opp og blir ny finansdirektør i Resurs Bank. | Foto: Resurs Bank

Sofie Tarring Lindell er ansatt som ny finansdirektør og investorkontakt i Resurs Bank. Lindell har jobbet i Resurs siden 2014 og har klatret i gradene. Før denne stillingen har hun vært leder for investorkontakt og konsernkontroll.

Lindell trer over i ny rolle 1. mai.

Den nye finansdirektøren skal fokusere på å holde banken lønnsom mens den vokser og å støtte virksomhetens konkurransedyktighet.

– Det føles veldig bra å ønkse Sofie velkommen til tjeneste som vår nye konsern-CFO. Vi har allerede et veldig godt samarbeid hvor Sofie har vist seg å ha verdifull kompetanse om vår nordiske virksomhet, våre kunder og partnere og ikke minst en sterk drivkraft omkring de spørsmålene som kommer til å bli avgjørende om vi skal lykkes med vår pågående transformasjonsreise. Nødvendigvis føles det også ekstra moro å få muligheten til å løfte frem en intern stjerne som dessuten representerer en yngre generasjon, sier Nils Carlsson, konsernsjef i Resurs Holding i en pressemelding.

Resurs Bank er midt inne i en stor omstillingsprosess og har det siste året byttet ut toppsjef og flere andre i ledergruppen. Målet er å bli en nordisk aktør, med sterk konkurransekraft og solid økonomisk fundament.

Horde inngår nye avtaler: – Vi ønsker at banken deler litt av verdiskapningen med kundene 

Resurs Bank traff fartshump i andre halvår

Forvalter Fredrik Thoresen forlater Storebrand 

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også