Tangerud gir seg i SpareBank 1 Modum etter 14 år

Espen Tangerud slutter som merkevareansvarlig og er klar for nye muligheter som markedssjef i Saltdalshytta BVT AS.
Foto: SpareBank 1 Modum
Foto: SpareBank 1 Modum

– Det var kanskje nå eller aldri. Etter 14 år er det spennende å teste ut noe nytt, sier Espen Tangerud, til Bygdeposten.

De siste årene har han jobbet som merkevareansvarlig i banken. Tangerud har jobbet mye med kommunikasjonen i SpareBank 1 Modum og har i mange anledninger også vært bankens utsikt utad. Nå ønsker han nye impulser, og etter påske starter han som markedssjef i Saltdalshytta BVT AS.

– Det har vært noen veldig spennende år og jeg har fått være med på en rivende utvikling. Ikke minst innen digitalisering og måten vi kommuniserer med kunden og markedet på, sier Tangerud til Bygdeposten.

Tangerud sier at selv om mye har endret seg er fortsatt det for bank fortsatt det samme som alltid gjelder; å gi gode banktjenester lokalt og ha nærhetene til både kundene og markedet.

Tangerud liker derimot også konseptet til sin nye arbeidsgiver svært godt.

– Jeg har sans for konseptet deres. Jeg har sans for produktet og jeg deler tankene rundt strategien de har valgt. Så da jeg ble spurt om jeg kunne tenke meg å begynne hos dem var det umiddelbart fristende. Men jeg gikk selvsagt noen runder med meg selv før jeg bestemte meg, sier han til avisen.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også