Randi Handeland blir ny bankleder

Handeland mener hun har et stort hjerte for kunderådgivning, og gleder seg til nytt ansvar som leder for Flekkefjord Sparebanks lokale banksatsing.
Foto: Flekkefjord Sparebank
Foto: Flekkefjord Sparebank

– Vi ønsker å møte folk i ulike settinger, og høre litt om hva slags fremtidsdrømmer de har. Målet vårt er å være med og skape muligheter og hjelpe folk å realisere det de drømmer om, sier Randi E. Handeland til avisen Agder.

Handeland har frem til nå jobbet som financiell controller, med fokusområder innen regnskap, lønn og rapportering.  Men nå har hun fått jobben som ny leder for Flekkefjord Sparebanks lokale avdeling på Moi.

– Jeg har veldig tro på bankens fremtidsrettede satsning. Det er for tiden tre stillinger på vårt kontor her på Moi. Jeg er jo ikke helt ny i banken. Jeg har siden august vært ansatt som finansiell controller i økonomiavdelingen på hovedkontoret til Flekkefjord Sparebank. Dette har gitt meg muligheten til å bli kjent med svært mange av de flinke, hjelpsomme og hyggelige folkene som er i banken. Det er jo faktisk nesten litt trist nå når jeg ikke får møtt alle disse hver dag, sier Handeland til Agder.

Selv mener hun at hun har et stort hjerte for kunderådgivning, og mener det handler om å gi folk veiledning for å finne gode løsninger.

– Banken har et utrolig bra kollegialt samarbeid. Så med denne gjengen, mine dyktige og erfarne kollegaer her på Moi og vår fantastiske sjef Heidi Nag Flikka øverst på tronen, så kan jeg med trygghet tre inn i denne stillingen, sier Handeland.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også