FinansWatch

Vil omgjøre tidligere bankbygg i Bodø til boligkompleks

De nye eierne vil omgjøre eiendommen fra kontor- og administrasjonsbygg til leiligheter. Nå er de i ferd med å undersøke mulighetene før de konkluderer.

Foto: Edissen Consulting

– Vi er foreløpig kommet veldig kort. Vi er nå inne i en prosess med Bodø kommune for å finne ut hva som er mulig, og hvordan vi kan gjøre det. Og det er også et spørsmål om hvor mye som skal reguleres, sier medeier Paal-Gunnar Anderson i Sambogården AS, til Avisa Nordland.

Frem til 2017 huset bygget SpareBank 1 Nord-Norge, som vokste ut av lokalene og flyttet inn i Bodø 360. Ifølge avisen var prislappen på 43 millioner kroner da bankbygget ble lagt ut for salg i 2015.

Nå er planen å omgjøre kontor- og administrasjonsbygget til boliger. Ifølge Sambogården er det aktuelt å bevare høyblokka og renovere den, og at det ikke nødvendigvis er noe som skal rives.

– Foreløpig har vi ikke tall å presentere med tanke på leiligheter eller kvadratmeter, sier Anderson til Avisa Nordland og legger til.

– Vi er som nevnt svært tidlig i prosessen. Det har nå karakter av et mulighetsstudie. Om en måneds tid håper jeg at vi har konkludert

Mer fra FinansWatch

Les også

Siste nytt

Stillinger

Se flere stillinger

Se flere stillinger

Siste nytt fra EiendomsWatch

Siste nytt fra AdvokatWatch