Vil omgjøre tidligere bankbygg i Bodø til boligkompleks

De nye eierne vil omgjøre eiendommen fra kontor- og administrasjonsbygg til leiligheter. Nå er de i ferd med å undersøke mulighetene før de konkluderer.
Foto: Edissen Consulting
Foto: Edissen Consulting

– Vi er foreløpig kommet veldig kort. Vi er nå inne i en prosess med Bodø kommune for å finne ut hva som er mulig, og hvordan vi kan gjøre det. Og det er også et spørsmål om hvor mye som skal reguleres, sier medeier Paal-Gunnar Anderson i Sambogården AS, til Avisa Nordland.

Frem til 2017 huset bygget SpareBank 1 Nord-Norge, som vokste ut av lokalene og flyttet inn i Bodø 360. Ifølge avisen var prislappen på 43 millioner kroner da bankbygget ble lagt ut for salg i 2015.

Nå er planen å omgjøre kontor- og administrasjonsbygget til boliger. Ifølge Sambogården er det aktuelt å bevare høyblokka og renovere den, og at det ikke nødvendigvis er noe som skal rives.

– Foreløpig har vi ikke tall å presentere med tanke på leiligheter eller kvadratmeter, sier Anderson til Avisa Nordland og legger til.

– Vi er som nevnt svært tidlig i prosessen. Det har nå karakter av et mulighetsstudie. Om en måneds tid håper jeg at vi har konkludert

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også