FinansWatch

Konsulent skal utvikle Sbankens organisasjonskultur

Lene Eltvik Vindfeld er ansatt som ny leder for organisasjon, lederskap og kultur.

Foto: Sbanken

Eltvik Vindfeld har tolv års erfaring innen strategisk organisasjonsutvikling, endring og omstilling. Hun kommer fra en jobb som direktør i PwC Bergen, og tyvstartet i den nye jobben som innleid konsulent i en måned.

Etter å ha blitt kjent med banken er hun klar over hva hun ønsker å bidra med.

– For å nå ambisiøse mål trenger organisasjoner en sterk kultur for læring, utvikling og samhandling som motiverer til ekstraordinær innsats på tvers av personligheter, fag og organisatoriske skiller. Jeg vil være med å videreutvikle Sbanken slik at kultur, lederskap, systemer og prosesser drar i samme retning og gir hver enkelt medarbeider rom til å utvikle seg, lykkes og gi sitt bidrag til å gjøre Sbanken-laget uslåelig, sier Eltvik Vindfeld en pressemelding.

Sbanken-sjef Øyvind Thomassen er glad over tilskuddet til bankens ledergruppe.

– Med alle planer som skal iverksettes gjennom den kommende tiden, vil vi ha et sterkt behov for å legge trykk på utviklingen av mennesker og talenter, måten vi jobber på og det å bygge kultur. Vi er til for kundene og eierne våre, men uten motiverte folk kommer vi ingen vei. Jeg er sikker i min sak på at Lene og hennes ekspertise vil gjøre oss godt, sier Øyvind Thomassen, daglig leder i Sbanken i en pressemelding.

Utover direktørjobben i PwC har Eltvik Vindfeld lang fartstid fra Schibsted og Bergens Tidende, både som forretningsutvikler, innovasjonssjef, redaksjonssjef og organisasjonsdirektør. Utdannelsen har hun fra Norges Handelshøyskole, Høgskolen i Bergen og Universitetet i Agder.

Mer fra FinansWatch

– Bulder Bank skal alltid vera ein utfordrar

– Vi skal halde på utfordrarposisjonen og vil heile tida søkje etter nye måtar og løyse kundane sine utfordringar på, seier direktør i Bulder Bank, Torvald Kvamme, til FinansWatch.

Les også

Relaterte

Siste nytt

Stillinger

Se flere stillinger

Se flere stillinger

Siste nytt fra EiendomsWatch

Siste nytt fra AdvokatWatch