FinansWatch

Jannicke Granquist ansatt som direktør i Kommunalbanken

Jannicke Trumpy Granquist er fast ansatt som administrende direktør i Kommunalbanken etter å ha vært konstituert i rollen siden mars.

Jannicke Trumpy Granquist får fortsette som adm. dir. i Kommunalbanken. | Foto: Pressebilde

– Styret er meget fornøyd med at Jannicke Trumpy Granquist har takket ja til stillingen som administrerende direktør i Kommunalbanken. Styret har i rekrutteringsprosessen vurdert flere gode kandidater og ser det som en styrke at prosessen har resultert i at selskapets nye direktør kommer fra egne rekker. KBN er en stor finansaktør med et viktig samfunnsoppdrag. Granquist har de riktige verdiene og kompetansen til å lede selskapet fremover, sier styreleder Brit Kristin Rugland i en pressemelding.

Granquist har vært økonomidirektør i banken siden august 2014 og frem til hun tok over sjefsstolen i mars i år. Før det var hun sjef for Valuation and Accounting i Oljefondet. Granquist har en mastergrad i international accounting and finance fra London School of Economics.

– Kommunesektoren står overfor store utfordringer i årene som kommer, når vi blir langt flere eldre per yrkesaktiv, hvor samfunnet skal omstilles fra fossilt til fornybart, og der dette skal gjøres samtidig som drahjelpen fra norsk sokkel blir mindre. Kommunalbanken skal bidra til at sektoren har gode beslutningsverktøy og finansieringen de trenger for å levere gode velferdstjenester over hele landet, sier Jannicke Trumpy Granquist i meldingen.

Ny skattedirektør vil ligge i forkant av samfunnsendringene

Mathisen: Alltid en viss «overdrivelse» i antall ansatte som skal ned i bransjen

Ny banksjef i Selbu: – Enkelte problemer er det bare lokalbanker som kan løse 

Mer fra FinansWatch

Storbankene ønsker ikke likestillingskvoter

Både Danske Bank og Nordea i Danmark erkjenner at det er et likestillingsproblem på lederposisjonene, men de ønsker ikke å bruke kjønnskvoter for å gjøre noe med problemet.

Les også

Relaterte

Trial banner

Siste Nytt

Stillinger

Se flere stillinger

Se flere stillinger