John Vatterholm (61) byttet bank med kiosk

Etter 38 år i Verdal Sparebank og et par år i forsikring ville 61-åringen prøve noe nytt før han pensjonerte seg.
Illustrasjonsbilde. | Foto: Heiko Junge / NTB
Illustrasjonsbilde. | Foto: Heiko Junge / NTB

For Vatterholm var det uaktuelt å pensjonere seg tidlig. Samtidig var han nysgjerrig på å prøve noe nytt.

– Jeg fant ut at jeg måtte prøve noe nytt før jeg ga meg i arbeidslivet. Etter at jeg sluttet i banken ble det til sammen to år i forsikring, først i Frende og til sist noen måneder i Landkreditt. Jeg fant imidlertid ut at forsikringsbransjen ikke passet meg så godt. Jeg ble i praksis en telefonselger, og savnet kontakten med kundene. Jeg så at det var en ledig stilling som franchisetaker av Narvesen på Magneten, og jeg slo til og søkte, sier Vatterholm til Trønder-Avisa.

Han sier folk er overrasket over å se ham bak disken på Narvesen-kiosken på Magneten-senteret, men han er kanskje like overrasket selv over at Rema Gruppen valgte å satse på ham som franchisetaker.

– Jeg har blant annet vært på opplæring ved Narvesen ved sentralstasjonen i Trondheim og har også hatt en fadder her som til daglig driver butikk innenfor Rema-systemet i Trondheim, sier Vatterholm.

Kjøpmannnen sier forteller til Trønder-Avisa at han ikke har store planer om å revolusjonere kioskdriften, men vil vurdere å søke på nytt etter at treårskontrakten med Rema er gått ut.

Hovedtillitsvalgt reagerer på at Handelsbanken slutter å tilføre midler til stiftelse

Hjemmekontor kan gi økt sykefravær i finansbransjen  

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også