FinansWatch

Nytt eiendomsfond fra Pareto – satser på logistikk

Pareto Alternative Investments oppretter et nytt logistikkeiendom-fond, for å investere i det gamle logistikkfondet.

Investeringsdirektør Jonathan Barfod i Pareto Alternative Investments. | Foto: Pareto

I en pressemelding opplyser Pareto Alternative Investments at de har opprettet Pareto Eiendomsfellesskap Invest AS (PEFI). Dette nye AIF-fondet skal utelukkende investere i det eksisterende AIF-fondet Pareto Eiendomsfellesskap IS/AS (PEF).

– Med etableringen av PEFI kan vi tilby en ny gruppe investorer, som familiekontorer og stiftelser, en mulighet til å investere i Norges største portefølje av logistikkeiendom. I stedet for å etablere et nytt lukket logistikkfond, sier investeringsdirektør Jonathan Barfod i Pareto Alternative Investments.

Han sier videre at det nye fondet PEFI, gjør det eksisterende fondet, PEF, i stand til å fortsette å vokse og styrke markedsposisjonen innen prime logistikkeiendom i Oslo-regionen.

– PEF har nå en portefølje på over 300.000 kvadratmeter, bestående av 28 eiendommer med 43 leietakere og flere tomter for nybyggprosjekter. Fondet ekspanderer fortsatt, og vårt mål er at PEF skal være den foretrukne partneren for leietakere som søker logistikkplass og for investorer som søker attraktiv langsiktig avkastning, sier Barfod.

Det nye fondet vil ha en maksimal giring på 40 prosent, opplyser Pareto Alternative Investments.

Georg Kell vil ta kunstig intelligens inn i ESG-rettet kapitalforvaltning

REQ henter KLP-forvalter til nytt nordisk fond

Ruster seg for å møte en bølge av generasjonsskifter: – Når store verdier skal gå fra en generasjon til den neste er det godt å ha en samtalepartner som kan se ting fra utsiden 

Mer fra FinansWatch

Les også

Siste nytt

Stillinger

Se flere stillinger

Se flere stillinger

Siste nytt fra EiendomsWatch

Siste nytt fra AdvokatWatch