FinansWatch

Ruster seg for å møte en bølge av generasjonsskifter: – Når store verdier skal gå fra en generasjon til den neste er det godt å ha en samtalepartner som kan se ting fra utsiden

Formuesforvaltning slår sammen datterselskapet Griff Kapital med avdelingen Family Office blant annet for å bedre kunne møte et generasjonsskifte av formuer.

Administrerende direktør i Formuesforvaltning, Øystein Bø. | Foto: Pressefoto

Formuesforvaltning styrker satsingen mot familier med store formuer ved å slå sammen selskapets Family Office-enhet med datterselskapet Griff Kapital.

– Det er blitt skapt mange verdifulle bedrifter i Norge og det har vært et høyt transaksjonsvolum de siste årene. Når store verdier skal gå fra en generasjon til den neste er det godt å ha en samtalepartner som kan se ting fra utsiden, det er noe av det vi hjelper til med, forklarer administrerende direktør i Formuesforvaltning, Øystein Bø til FinansWatch.

Les hele artikkelen

Få 21 dagers fri tilgang.
Ingen kredittkort nødvendig.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få ubegrenset tilgang til FinansWatch for 1360 kr per kvartal.

Abonnér her

Få ubegrenset tilgang for deg og dine kolleger.

Start en gratis prøveperiode for bedriften i dag

Mer fra FinansWatch

Aprila bank: – Beste kvartalet noensinne

Etter hvert som samfunnet åpner opp igjen ser Aprila bank en stor økning i både utlån og antall etterspørsler. Og de ser ikke for seg at det stopper med det første.

Les også

Trial banner

Siste nytt

Siste nytt fra EiendomsWatch

Stillinger

Se flere stillinger

Se flere stillinger