FinansWatch

Goldman Sachs-tradere tjente over én milliard dollar på oljepriskollaps

Råvareavdelingen i Goldman Sachs har hatt en god start på 2020. Frem til slutten av mai skal den ha tjent over én milliard dollar på de heftige oljeprissvingningene.

Foto: Richard Drew/AP/NTB Scanpix

I første kvartal kunne Goldman Sachs tradere vise til en økning på 28 prosent i inntektene. Det var det beste resultat fra råvareavdelingen på fem år og en påminnelse om en tidligere storhetstid, skriver Bloomberg.

For et tiår siden var avdelingen den store stjernen i Goldman Sachs og dro inn oppimot tre milliarder dollar i året. Når inntektene senare falt mistet råvaregjengen stjernestatusen og var i en periode truet med nedleggelse, ifølge Bloomberg. Den tiden er nå forbi.

Samtidig planlegger investeringsbanken nå å begynne la de ansette vende tilbake til kontorene igjen. Fra og med 22. juni skal en første gruppe med ansatte i New York, Jersey City, Dallas og Salt Lake City få ta turen til kontoret igjen. Det kommer frem i en melding fra ledelsen onsdag.

Resultatene for andre kvartal legger Goldman Sachs frem 15. juli

 

Mer fra FinansWatch

Monner Crowd skifter navn til Monio

– Det var en lykkelig skilsmisse som begge parter så at var nødvendig med tanke på de ulike satsingsområdene crowdfunding og bankprodukter for gründer, sier administrerende direktør i Monio, Marius Dybdahl.

Les også

Relaterte

Siste nytt

Stillinger

Se flere stillinger

Se flere stillinger

Siste nytt fra EiendomsWatch

Siste nytt fra AdvokatWatch