FinansWatch

Koronakrisen får konsekvenser for Goldman Sachs

Goldman Sachs pauser planlagt lansering av en ny digital formueforvaltningsplattform. Koronakrisen gjør at de også bremser ansettelsen av nye rådgivere.

Goldman Sachs-logoen vises på børsen i New York. | Foto: AP Photo/Richard Drew, File

Financial Times siterer John Waldron, president og «Chief Operating Office» i Goldman Sachs, på at selskapet må handle forsvarlig i dagens økonomiske klima.

– Vi har bestemt oss for å bremse vår ansettelsesaktivitet dette året, og vi utsetter lanseringen av vår digitale formueforvaltningsplattform til 2021, sier Waldron, ifølge FT.

– Plattformen skal være et digitalt tilbud til mennesker som ønsker å investere så lite som 5000 dollar, uttalte sjef Joe Duran til FT i desember.

Avisen siterer også Waldron på at koronakrisen også fører til at Goldman akselerer sin plan om å øke andelen ansatte som jobber i lavkost byer som Bangalore, Salt Lake City, Dalas and Warszawa.

– Det er ingen tvil om at vi kan ha en mer distribuert forretningsmodell nå, sier Waldon.

– Vi skal derfor ganske så hurtig forsøke å akslerere den strategien, legger han til.

Mer fra FinansWatch

Skal rekruttere unge talenter til finansbransjen

– Vi ønsker å være den naturlige samarbeidspartneren når selskaper i finanssektoren skal se etter sitt neste talent. Det er attraktivt med et selskap som spesialiserer seg på «talent search» innenfor finanssektoren, ikke bare «den eldre garde», sier fersk leder Fanny Harg i Finanstalenter AS.

Les også

Relaterte

Siste nytt

Stillinger

Se flere stillinger

Se flere stillinger

Siste nytt fra EiendomsWatch

Siste nytt fra AdvokatWatch