Tryg Forsikring ser samme pågang fra reisende som før pandemien

I januar så Tryg like stor pågang fra reisende som før korona-pandemien. Nå forventer forsikringsselskapet å være tilbake til normalen.
Kommunikasjonssjef Ole Irgens i Tryg Forsikring.
Kommunikasjonssjef Ole Irgens i Tryg Forsikring.

I en pressemelding skriver Tryg Forsikring at selskapet i januar i år så like stor pågang fra reisende som før pandemien. Kommunikasjonssjef Ole Irgens i Tryg er overrasket over hvor fort reiseaktiviteten har tatt seg opp igjen, og selskapet forventer nå mer normaltider.

– Når vinterferien starter i dag venter vi å være tilbake til normalen. Vi har allerede hatt en betydelig mengde henvendelser fra kunder som ønsker informasjon om reiseforsikringen, og hvilke vilkår som nå gjelder, og vi forventer at dette fortsetter hele vinterferien, sier Irgens i meldingen.

Tryg skriver videre at det er langt flere som må avbestille reisene sine nå, enn hva det var for to år siden. Halvparten av alle innmeldte reisesaker i januar i år var avbestillinger, mens dette kun utgjorde en fjerdedel i januar 2020.

– Dette skyldes nok det høye smittetrykket, sier Irgens.

Tryg dekker ikke utgifter ved nektet innreise om reisende ikke oppfyller dokumentasjonskravene til landet. Selskapet vil heller ikke degge avbestilling på grunn av smittefrykt.

Økning i resultatene til norske forsikringsselskaper

Söderberg & Partners utvider til fem nye regioner

Den norske avdelingen bidrar sterkt til nordisk vekst for If

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

!
Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også