Söderberg & Partners utvider til fem nye regioner

Forsikrings- og finansrådgiveren satser ambisiøst for vekst i Norge.
Driftsdirektør Agnar Nordeidet i Söderberg & Partners. | Foto: Pressebilde
Driftsdirektør Agnar Nordeidet i Söderberg & Partners. | Foto: Pressebilde

Söderberg & Partners driver med rådgivning og megling innen forsikring, pensjon og formuesforvaltning. De har de siste par årene satset hardt på Norge, med flere etableringer.

Nå skriver selskapet i en pressemelding at de vil etablere seg på fem nye steder i Norge; Tromsø, Bodø, Sarpsborg/Moss, Tønsberg/Sandefjord og Porsgrunn/Skien.

– Vi skal utvide vår rådgivningsvirksomhet til alle regioner i Norge. Erfaring viser at det er et økende behov for vår kompetanse og personlige rådgivning. Ved å styrke den lokale tilstedeværelsen kan vi tilføre vår fagkompetanse på tvers av enda fler regioner, bransjer og industrier, sier driftsdirektør Agnar Nordeidet i pressemeldingen.

Söderberg & Partners er fra før etablert i Oslo, Bergen, Ålesund, Ulsteinvik, Molde, Kristiansund, Trondheim, Larvik, Fredrikstad og Raufoss.

Forsikringsmegleren forhandler forsikringstjenester for seks milliarder kroner i året og har vokst til 300 ansatte i Norge. Fremover skal de rekruttere enda flere medarbeidere til de nye kontorene.

– Felles for alle nye etableringer er at vi er ute etter entreprenørene som brenner for å skape business. Vi ønsker kommersielle og fremoverlente profiler med salgsgener og nettverk, gjerne med erfaring fra meglervirksomhet, forsikringsselskap, agenter og bank/finans, sier Nordeidet.

Storebrand melder om knalltall for 2021

Eika Forsikring: – Vi har funnet en svært god modell

Den norske avdelingen bidrar sterkt til nordisk vekst for If

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også

FORTSATT MED: Øyvind Thomassen er fortsatt med som leder i Sbanken etter DNB-fusjon | Foto: Sbanken

Dette gjør Sbanken-sjefene i dag

For abonnenter