FinansWatch

Söderberg & Partners utvider til fem nye regioner

Forsikrings- og finansrådgiveren satser ambisiøst for vekst i Norge.

Driftsdirektør Agnar Nordeidet i Söderberg & Partners. | Foto: Pressebilde

Söderberg & Partners driver med rådgivning og megling innen forsikring, pensjon og formuesforvaltning. De har de siste par årene satset hardt på Norge, med flere etableringer.

Nå skriver selskapet i en pressemelding at de vil etablere seg på fem nye steder i Norge; Tromsø, Bodø, Sarpsborg/Moss, Tønsberg/Sandefjord og Porsgrunn/Skien.

– Vi skal utvide vår rådgivningsvirksomhet til alle regioner i Norge. Erfaring viser at det er et økende behov for vår kompetanse og personlige rådgivning. Ved å styrke den lokale tilstedeværelsen kan vi tilføre vår fagkompetanse på tvers av enda fler regioner, bransjer og industrier, sier driftsdirektør Agnar Nordeidet i pressemeldingen.

Söderberg & Partners er fra før etablert i Oslo, Bergen, Ålesund, Ulsteinvik, Molde, Kristiansund, Trondheim, Larvik, Fredrikstad og Raufoss.

Forsikringsmegleren forhandler forsikringstjenester for seks milliarder kroner i året og har vokst til 300 ansatte i Norge. Fremover skal de rekruttere enda flere medarbeidere til de nye kontorene.

– Felles for alle nye etableringer er at vi er ute etter entreprenørene som brenner for å skape business. Vi ønsker kommersielle og fremoverlente profiler med salgsgener og nettverk, gjerne med erfaring fra meglervirksomhet, forsikringsselskap, agenter og bank/finans, sier Nordeidet.

Storebrand melder om knalltall for 2021

Eika Forsikring: – Vi har funnet en svært god modell

Den norske avdelingen bidrar sterkt til nordisk vekst for If

Mer fra FinansWatch

Les også

Siste nytt

Stillinger

Se flere stillinger

Se flere stillinger

Siste nytt fra EiendomsWatch

Siste nytt fra AdvokatWatch