FinansWatch

Gjensidige Forsikring gjør endringer i konserneldelsen

– Dette er viktige bidrag til organisasjonsfornyelse og dynamikk, slik at vi kan håndtere de raske endringene i miljøet vårt på best mulig måte, sier konsernsjef Helge L. Baastad.

Konsernsjef Helge Leiro Baastad (t.v.) og kommunikasjonsdirektør i Gjensidige Øystein Thoresen. | Foto: Ola Vatn / NTB scanpix

Gjensidige Forsikring har vedtatt å gjøre to endringer i konsernledelsen, fremgår det av en melding onsdag.

René Fløystøl, som er ansvarlig for netthandel og digitale kanaler i privatsegmentet, vil innta stillingen som konserndirektør for Privat.

Han vil erstatte Sigurd Austin som forlot selskapet i april i år.
 
Tor Erik Silset blir den ny konserndirektør for teknologi og infrastruktur. Han vil erstatte Kaare Østgaard, som går over i den nye stillingen som prosjektdirektør med ansvar for selskapets konsernprosjekter.

Tor Erik Silset kommer fra stilling som leder for Property Liability Nordic innen Analytics, Produkt og Prisområde (APP). Han er også APP-landssjef i Danmark.
 
– Dette er viktige bidrag til organisasjonsfornyelse og dynamikk, slik at vi kan håndtere de raske endringene i miljøet vårt på best mulig måte og levere på strategien vår, sier administrerende direktør Helge Leiro Baastad.

 

Mer fra FinansWatch

Les også

Relaterte

Siste nytt

Siste nytt fra EiendomsWatch

Siste nytt fra AdvokatWatch