FinansWatch

Storebrand: – Mange nordmenn har i dag aldri satt sine ben i en bankfilial

Storebrand Bank er en heldigital bank uten filialer. Det har de vært siden rundt tusenårsskiftet. Men under koronapandemien har Terje Løken, konserndirektør Digital & Innovation, sett hvordan endringer som ville tatt tre-fire år, nå er unnagjort på tre-fire uker.

– Erfaringen vår er at det i stor grad er en myte at de eldre ikke behersker digitale banktjenester. Norge har digitalt oppegående innbyggere i alle aldersgrupper, sier Terje Løken, konserndirektør Digital & Innovation i Storebrand. Pressefoto: Storebrand | Foto: Pressefoto: Storebrand

I denne artikkelserien ser FinansWatch på digitalisering versus fysiske lokaler i banksektoren, og om koronapandemien har satt en fortgang på digitaliseringsprosesser der kravet fra kundene tidligere har vært fysisk kundekontakt. Se faktaboks for ytterligere informasjon.

– Vi vet at mange kunder klarer seg godt uten bankfilialer, men det er også svært mange som fortsatt finner trygghet i å møte et menneske. Det handler om trygghet og tillit når du skal ta noen av de største økonomiske beslutningene du tar i livet, sier Løken, og legger til:

Les hele artikkelen

Få 21 dagers fri tilgang.
Ingen kredittkort nødvendig.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Motta våre daglige nyhetsbrev
  • Full tilgang i vår app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få ubegrenset tilgang til FinansWatch for 1360 kr per kvartal.

Abonnér her

Få ubegrenset tilgang for deg og dine kolleger.

Start en gratis prøveperiode for bedriften i dag

Mer fra FinansWatch

Monner Crowd skifter navn til Monio

– Det var en lykkelig skilsmisse som begge parter så at var nødvendig med tanke på de ulike satsingsområdene crowdfunding og bankprodukter for gründer, sier administrerende direktør i Monio, Marius Dybdahl.

Les også

Relaterte

Siste nytt

Stillinger

Se flere stillinger

Se flere stillinger

Siste nytt fra EiendomsWatch

Siste nytt fra AdvokatWatch