Jarle Holm blir ny ZData-sjef

Internasjonal vekst er en av planene til den nye sjefen i ZData.
NY SJEF: Jarle Holm blir ny sjef i ZData etter Tor Kristian Seth. | Foto: Kameo
NY SJEF: Jarle Holm blir ny sjef i ZData etter Tor Kristian Seth. | Foto: Kameo

Det bergensbaserte familiefirmaet ZData leverer en plattform som kobler sammen finansiell data mellom bedrifter, regnskapssystemer og banker.

– Det finnes et enormt potensial i den posisjonen vi har tatt. Vi har et unikt verdiforslag når det gjelder å kunne flytte bedrifter, ERP-systemer og banker over fra en infrastruktur til en annen, sier avtroppende sjef i ZData, Thor Kristian Seth, til Shifter. Seth vil bruke mer tid på produktutvikling og strategiske partnere og kunder.

Jarle Holm har sittet i styret til ZData helt siden Sparebank 1 SR-Banks investeringsselskap Finstart Nordic gikk inn som første eksterne eier i selskaper for tre år siden. Da han i februar meldte at han var ferdig med Monner og SR-Bank, ble han kontaktet av familien Seth.

– Han har de egenskapene vi trenger for å få ut potensialet i selskapet. Han har jobbet internasjonalt og har bygget selskaper før, sier Thor Kristian Seth om Holm.

Holm på sin side så muligheten for å bygge opp noe stort, og uttaler følgende til Shifter om planene i den første tiden fremover.

– Internasjonal vekst, ta en tydelig posisjon i Norge, og få flytte fokus bort fra PSD2 og open banking til det som er den egentlige problemstillingen for bedrifter – open finance, sier Holm.

Huddlestock Fintech inngår samarbeid med Morningstar

Arvato financial solutions bytter navn til Riverty: – Et fintech-selskap med store ambisjoner

Kapitalen renner inn hos Fixrate

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også