FinansWatch

Arvato financial solutions bytter navn til Riverty: – Et fintech-selskap med store ambisjoner

Riverty vil samle alle undermerker som tidligere har vært under Arvato, og selskapet vil fokusere på handel og betalingsløsninger.

Administrerende direktør Jan Altersen i Riverty. | Foto: Riverty

Selskapet skriver i en pressemelding at Arvato financial solutions, Bertelsmans finansielle tjenesteleverandør, nå bytter navn til Riverty. Der skal alle undermerker som tidligere har vært under Arvato inn, som Paigo, AfterPay og Aqount.

Riverty tilbyr blant annet forskjellige betalingsløsninger på sine nettsider, som straksbetaling via Vipps, eller kjøp nå, betal senere.

– Det vi har lansert i dag er et fintech-selskap med store ambisjoner for fremtiden. Vi ønsker å drive innovasjon ved å utnytte finansteknologi, data- og prosessoptimalisering. Ikke bare for å fremme vekst, men også for å bidra positivt til en bærekraftig økonomi. Vårt mål er å fremme handel samtidig som vi aktivt inkluderer mennesker i den økonomiske syklusen gjennom finansiell teknologi inn i en ny æra med økonomisk frihet, sier administrerende direktør Jan Altersten i Riverty.

Navnet Riverty kommer fra ordene «river» og «liberty», og skal symbolisere en «naturlig økonomisk flyt som skal vise vei for bedrifter og forbrukere gjennom usikkerhet og utfordringer i dagliglivet», skriver Riverty.

I meldingen skriver selskapet at deres oppdrag for fremtiden er å samarbeide med kunder og partnere for å skape neste generasjon av finansielle tjenester, som blant annet innebærer enkle betalinger, transaksjonsbasert forbrukerfinansiering, finansiell åpenhet og utdanning.

Finansdirektør slutter i NBX – hentet 100 mill. først

Finstart Nordic om investeringer: – Skal ha strategisk verdi, og en økonomisk verdi

Danske MinID til salgs: - Må beholde kontroll på kritisk infrastruktur

Mer fra FinansWatch

Les også

Siste nytt

Stillinger

Se flere stillinger

Se flere stillinger

Siste nytt fra EiendomsWatch

Siste nytt fra AdvokatWatch