FinansWatch

Two vil bli verdensledende på betalingstjenester for bedriftsmarkedet

Det norske fintechselskapet vil bli verdensledende innen B2B-betalingstjenester, og mener markedet er enormt.

Anders Dovran, Andreas Mjelde, Ivar Lyngedal, Jessica Åberg og Andrea B. Kvam som jobber ved hovedkontoret til Two i Oslo. | Foto: Two

Two, tidligere kjent som Tillit, er et norsk fintechselskap som vil bli lendende innen betalingstjenester som retter seg mot bedriftsmarkedet, men forskjellige løsninger, som blant annet kjøp nå, betal senere. I et intervju hos avisen Shifter forteller daglig leder Andreas Mjelde i Two at oppstarten av selskapet har gått som forventet.

– Det har jo vist seg at den hypotesen vi hadde da vi startet var rett. Det å gjøre det like enkelt for bedrifter å betale på nett, som det er blitt for forbrukere, vil bli enormt stort, sier Mjelde til Shifter.

Han mener det globale bedriftsmarkedet har et volum som er tre ganger så stort som forbruksmarkedet.

Nå driver Two i flere land, og etter oppstart i Norge, hvor selskapet blant annet har Eplehuset som kunde, bar det rett til Storbritannia. Selskapet har nå vokst massivt og har 65 ansatte, med de fleste av den på kontoret i London.

På selskapets egne sider sier Mjelde at målet er å bli verdensledende innen B2B-betaling innen fem år, noe han selv sier er et tøft mål, men mulig å oppnå.

Kryptobørsene tror på mer samarbeid: – Ser en gradvis modning hos bankene

Huddlestock ansetter ny finansdirektør

Økokrim etterforsker milliardtyveri av kryptovaluta

Mer fra FinansWatch

Les også

Siste nytt

Stillinger

Se flere stillinger

Se flere stillinger

Siste nytt fra EiendomsWatch

Siste nytt fra AdvokatWatch