Huddlestock ansetter ny finansdirektør

Henter ny direktør med lang fartstid fra kapitalforvaltning.
Anders Peinert er ny finansdirektør i Huddlestock. | Foto: Tergopower
Anders Peinert er ny finansdirektør i Huddlestock. | Foto: Tergopower

Det norske fintech-selskapet Huddlestock, som leverer tekniske løsninger til kapitalforvaltere, har ansatt Anders Peinert som finansdirektør. Peinert vil samtidig gå inn i Huddlestocks ledergruppe.

Peinert har jobbet lenge innen kapitalforvaltning og startet som porteføljeforvalter i Trygg-Hansa i 1988. Han har siden hatt ulike roller i Trygg Hansa og SPP, som i dag er eid av Storebrand, og Storebrand Kapitalforvaltning.

Siden 2014 har Peinert hatt ulike roller som finansdirektør, blant annet i Orion Capital Partners, Vibrand og Tergopower.

– Anders har en dokumentert historikk innen finans og vil bli et storartet tillegg til ledergruppen. Han vil med umiddelbar virkning overta sine oppgaver som finansdirektør og medlem av ledergruppen. Vi gleder oss over å ønske Anders velkommen og ser frem til å jobbe med ham i årene som kommer, sier administrerende direktør John E. Skajem i Huddlestock Group.

Anders Peinert har en bachelorgrad i økonomi og administrasjon med spesialisering i finans fra University of New Mexico.

Rune Bjerke blir styreleder i Reitan Retail

Hun er ny markedssjef i Skudenes og Aakra sparebank

Fem nye ledere i Handelsbanken

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også