FinansWatch

Rune Bjerke blir styreleder i Reitan Retail

Tidligere konsernsjef i DNB, Rune Bjerke, går inn som styreleder i Reitan Retail. Selskapet styrer blant annet Rema 1000, 7-Eleven og Uno-X.

Rune Bjerke. | Foto: Geir Olsen, NTB

Rune Bjerke ga seg som konsernsjef i DNB høsten 2019, nå melder handelsselskapet Reitan Retail i en pressemelding at han går inn som styreleder i selskapet.

– I Rune Bjerke får vi en styreleder med bred erfaring fra næringslivet, som setter høye ambisjoner og som inspirerer. Med Rune som styreleder har jeg full tillit til at selskapet navigeres etter våre sterke verdier og filosofi, og med stø hånd inn i fremtiden, sier styreleder og eier i holdingselskapet Reitan, Odd Reitan, der Reitan Retail inngår.

Reitan Retail er et nordisk og baltisk handelsselskap med 3850 utsalgssteder, 42.000 sysselsatte og en rekke merkevarer innenfor dagligvare, convenience og mobilitet, blant annet Rema 1000 Norge og Danmark, 7-Eleven, Innom, Narvesen, Pressbyrån, R-kioski, Uno-X og YX.

I tillegg til Reitan Retail er han blant annet styreleder i Wallenius Wilhelmsen og nestleder av styrene i Norsk Hydro og Schibsted.

Hun er ny markedssjef i Skudenes og Aakra sparebank

Går fra KBN til KLP

Banken i dalførene satser på landbruket - ansetter tolv nye medarbeidere

Mer fra FinansWatch

Fotballsupporter vil brenne Sparebank 1-logoen

Sparebank 1 Sørøst-Norge er sponsor for både Odd og Sandefjord, som spiller i Eliteserien i fotball. Nå deler banken ut gratisbilletter til bortesupportere, og hjemmesupporterne gir banken krass kritikk i sosiale medier.

Les også

Siste nytt

Stillinger

Se flere stillinger

Se flere stillinger

Siste nytt fra EiendomsWatch

Siste nytt fra AdvokatWatch