FinansWatch

Fundingpartner henter penger til nordisk satsning

Folkefinansieringsselskapet Fundingpartner har ambisjoner om å bli en nordisk plattform for folkefinansierte bedriftslån.

Geir Atle Bore, daglig leder i Fundingpartner. | Foto: Pressefoto

Fundingpartner henter 44 millioner kroner i en emisjon. Det skriver selskapet i en pressemelding.

Fundingpartners virksomhet er sentrert rundt folkefinansierte bedriftslån. De ønsker nå å vokse utover landets grenser og de første lånene i Sverige er allerede i gang.

– Vekstmulighetene i Sverige er langt større enn i Norge, og reguleringen er enklere og bedre. Valget om å etablere oss også i Sverige var med andre ord veldig enkelt, sier Geir Atle Bore, gründer og daglig leder for FundingPartner i pressemeldingen.

Finansiering av bedrifter gjennom folkefinansiering er allerede etablert i Sverige, så Fundingpartner blir en utfordrer der.

– Målet er å bli den største og beste tjenesten både i Norge og Norden, sier Bore.

Schibsted vil gå inn med 32 av de 44 millionene og DNB går inn med de resterende 7. Resten kommer fra rådgivere, ansatte og styremedlemmer.

– Vi har fått på plass et veldig sterkt team, vi har dyktige rådgivere og har en klar strategi for hvordan vi skal ekspandere. Samtidig som vi lanserer i Sverige åpner vi også for danske investorer, og ambisjonen er å bli en nordisk plattform, sier Bore.

Lunar lanserer kryptoplattform i Danmark: Ambisjoner om Norge

DNB rekrutterer for betalingssamarbeid

DNB-teknolog: Bankbransjen vil flytte inn i «metaverset»

Mer fra FinansWatch

Les også

Siste nytt

Stillinger

Se flere stillinger

Se flere stillinger

Siste nytt fra EiendomsWatch

Siste nytt fra AdvokatWatch