FinansWatch

Lunar lanserer kryptoplattform i Danmark: Ambisjoner om Norge

Gjennom det nye selskapet Lunar Block skal Lunar nå gjøre kryptovaluta tilgjengelig for danske brukere på sin plattform.

Administrerende direktør Ken Villum Klausen i Lunar. | Foto: Joachim Ladefoged/JPA

I en pressemelding skriver Lunar at selskapet lanserer kryptoplattform gjennom sitt nye selskap Lunar Block.

Fra i dag skal danske kunder hos Lunar kunne kjøpe og selge kryptovaluta gjennom Lunar Block på plattformen. Selskapet skriver i pressemeldingen at ambisjonen er å gi norske brukere den samme muligheten, men at det først skjer dialog og registrering hos blant annet Finanstilsynet og Skatteetaten.

– Vi ser tydelig at kjøp og salg av kryptovaluta øker i popularitet, særlig hos den yngre generasjonen. Vi mener det er nødvendig å gjøre kryptovaluta tilgjengelig på en måte som er gunstig for forbrukerne, og her synes vi det er naturlig at Lunar sitter i førersetet, sier administrerende direktør Ken Villum Klausen i Lunar.

Han forteller videre at selskapet Lunar Block jobber med trender innen blokkjede-teknologi, web3 og metaverset, og første skritt er direkte kjøp og salg av krypto.

Lunar skal gjøre det mulig å kjøpe og selge seks av de mest populære kryptovalutaene, blant annet Bitcoin og Ethereum, skriver selskapet i meldingen.

Gjennom appen skal Lunar gi brukere automatisk den beste prisen på den valgte kryptovalutaen fra en av de store kryptobørsene Coinbase, Kraken og Bitstamp.

Lunar vil ta 1 til 2,5 prosent i handelsgebyr.

Norsk fintech-selskap leverte noe bedre enn ventet

Firi: – Web 3.0 vil prege kryptovaluta i tiden som kommer

Bulder Bank-direktøren: – Blir godt nok kjent med kunden med heldigital prosess

Mer fra FinansWatch

Les også

Siste nytt

Stillinger

Se flere stillinger

Se flere stillinger

Siste nytt fra EiendomsWatch

Siste nytt fra AdvokatWatch