Lunar lanserer kryptoplattform i Danmark: Ambisjoner om Norge

Gjennom det nye selskapet Lunar Block skal Lunar nå gjøre kryptovaluta tilgjengelig for danske brukere på sin plattform.
Administrerende direktør Ken Villum Klausen i Lunar. | Foto: Joachim Ladefoged/JPA
Administrerende direktør Ken Villum Klausen i Lunar. | Foto: Joachim Ladefoged/JPA

I en pressemelding skriver Lunar at selskapet lanserer kryptoplattform gjennom sitt nye selskap Lunar Block.

Fra i dag skal danske kunder hos Lunar kunne kjøpe og selge kryptovaluta gjennom Lunar Block på plattformen. Selskapet skriver i pressemeldingen at ambisjonen er å gi norske brukere den samme muligheten, men at det først skjer dialog og registrering hos blant annet Finanstilsynet og Skatteetaten.

– Vi ser tydelig at kjøp og salg av kryptovaluta øker i popularitet, særlig hos den yngre generasjonen. Vi mener det er nødvendig å gjøre kryptovaluta tilgjengelig på en måte som er gunstig for forbrukerne, og her synes vi det er naturlig at Lunar sitter i førersetet, sier administrerende direktør Ken Villum Klausen i Lunar.

Han forteller videre at selskapet Lunar Block jobber med trender innen blokkjede-teknologi, web3 og metaverset, og første skritt er direkte kjøp og salg av krypto.

Lunar skal gjøre det mulig å kjøpe og selge seks av de mest populære kryptovalutaene, blant annet Bitcoin og Ethereum, skriver selskapet i meldingen.

Gjennom appen skal Lunar gi brukere automatisk den beste prisen på den valgte kryptovalutaen fra en av de store kryptobørsene Coinbase, Kraken og Bitstamp.

Lunar vil ta 1 til 2,5 prosent i handelsgebyr.

Norsk fintech-selskap leverte noe bedre enn ventet

Firi: – Web 3.0 vil prege kryptovaluta i tiden som kommer

Bulder Bank-direktøren: – Blir godt nok kjent med kunden med heldigital prosess

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også

MEST AV DE NORSKE: Henrik Høye, adm. dir i Protector Forsikring topper lønnslisten blant lederne av de norske forsikringsselskapene. | Foto: Protector Forsikring

Dette tjener forsikringstoppene

For abonnenter