FinansWatch

Ny P27-sjef: – Jeg er klar for å være mer involvert

Paula da Silva har tatt over sjefsrollen etter å ha sittet i styret til P27. Nå er hun klar for å ta fatt på arbeidsoppgavene.

Foto: P27.

Paula da Silva ble ansatt som ny administrerende direktør for P27 den 17. januar etter å ha sittet i styret hos selskapet siden 2009. Initiativet som vil forandre betaling i Norden gjorde det klart at da Silva skulle ta over for en stund siden, og nå er hun klar.

– Jeg ser frem til å være mer direkte involvert i det som skjer. Jeg har vært i P27-familien siden begynnelsen og er spent på denne nye fasen og jeg er klar for å være mer involvert, sier da Silva på P27 sine sider.

Da Silva, som er fra Portugal, har jobbet store deler av sin karriere innen bank hos svenske SEB, og sist som leder for overføringstjenester.

– Jeg har brukt mange år hos SEB der jeg har jobbet med mye av de samme problemene, bare fra andre siden. Så nå er jeg klar for å arbeide på tvers av markeder med forskjellige aksjeholdere for å konfrontere noen av de store forandringene som skal skje i betalingsmarkedet, sier da Silva.

Hun påpeker at forandringer ikke vil skje over natten og at P27 har en tidsramme på tre til fem år fremover.

Nå skal da Silva se til at P27 tar de neste stegene for å nå sine korte og langsiktige mål.

– Vi har gode folk og vi trenger enda flere gode folk til å slutte seg til oss, slik at vi kan gjøre enda mer. Jeg vil jobbe tett med ledergruppen for å sette opp en god plan som skal få det til å skje, sier hun.

Neonomics har signert open banking-avtale med Digipost

Flere fintech-selskaper til Finans Norge

Kryptovaluta som egenkapital: DNB sa nei, Handelsbanken sa ja 

Mer fra FinansWatch

Fotballsupporter vil brenne Sparebank 1-logoen

Sparebank 1 Sørøst-Norge er sponsor for både Odd og Sandefjord, som spiller i Eliteserien i fotball. Nå deler banken ut gratisbilletter til bortesupportere, og hjemmesupporterne gir banken krass kritikk i sosiale medier.

Les også

Siste nytt

Stillinger

Se flere stillinger

Se flere stillinger

Siste nytt fra EiendomsWatch

Siste nytt fra AdvokatWatch