Flere fintech-selskaper til Finans Norge

Siden Finans Norge åpnet for fintech-medlemskap i 2018 har 14 selskaper kommet til.
Kommunikasjonsdirektør i Finans Norge viser til at man også her til lands merker at fintech-industrien vokser. | Foto: Finans Norge
Kommunikasjonsdirektør i Finans Norge viser til at man også her til lands merker at fintech-industrien vokser. | Foto: Finans Norge

I løpet av høsten har de fire selskapene Lunar, Clinsj, Fixrate og Neonomics blitt medlemmer i Finans Norge.

Norgessjef i Lunar, Eilin Schjetne, uttaler at hun ser frem til samarbeidet:

– Vi får muligheten til å påvirke næringens rammebetingelser gjennom den tette dialogen Finans Norge har med myndighetene, sier hun blant annet, ifølge medlemsorganisasjonen. Totalt representerer Finans Norge 240 finansbedrifter.

John Sætre i selskapet Clinsj – som lager løsninger for boliglånskunder – sier felleskapet som Finans Norge har vært veldig nyttig for dem i oppstartsfasen. Også Anne Kristine Giltvedt Selbekk fra Neonomics og Brynjar Ellingsen fra Fixrate, trekker frem viktigheten av samarbeid og felleskap.

Finans Norge ønsker å legge til rette for at fintech-medlemmene kan drive teknologisk innovasjon.

– Fintech-industrien vokser i rekordfart globalt, og det ser vi tydelig her hjemme. Det er et kompliment at nye fintech-selskaper og andre teknologiforetak som tilbyr relevante tjenester innen finanssektoren ser det som nyttig og relevant å bli medlem hos oss, sier Jan Erik Fåne, kommunikasjonsdirektør i Finans Norge, ifølge en melding på egne nettsider.

Nytt styremedlem i Huddlestock

Storebrand ny hovedeier i fintech-selskap

P27 Nordic Payments blir clearing house for Danmark 

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også