Proffene skyr fortsatt kryptovaluta

Blant profesjonelle investorer er det stadig liten tillit til kryptovaluta som investeringsmarked. Og slik vil det forbli en god stund til.
Bitcoin er den overlegent mest kjente og populære kryptovalutaen. Den siste uken har verdien falt kraftig. | Foto: NTB/AP Photo/Eric Gay
Bitcoin er den overlegent mest kjente og populære kryptovalutaen. Den siste uken har verdien falt kraftig. | Foto: NTB/AP Photo/Eric Gay

Den amerkanske banken JP Morgan har gjort en undersøkelse blant 3000 investorer som deltok på en konferanse som viser at kun 10 prosent av institusjonelle investeringsselskaper handler kryptovaluta, skriver Reuters.

Avisen skriver at en tredejedel av investorene beskriver kryptovaluta som «rottegift», en uttalelse som er et ekko av en beskrivelser Warren Buffet har gitt de digitale myntene. 16 prosent mener også at kryptovaluta er et blaff.

I et litt mer paradoksalt funn sier 80 prosent av investorene at de ikke har planer om å investere i kryptovaluta fremover heller, samtidig som 40 prosent av dem spekulerer i kryptovaluta privat.

Finanstilsynet: – Kryptovaluta er i det store og hele uregulert

Konsulentselskap mener banker har utappet potensial i å støtte krypto-investorer

Lunar Bank satser videre i Norge 

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også