FinansWatch

Sandnes Sparebank skifter profil

Det nye markedsnavnet er sterkt farget av bankens grafiske profil, men juridisk blir det ingen endringer.

Konsernsjef Trine Stangeland i Sandnes Sparebank.

Sandnes Sparebank leverte onsdag sitt beste halvårsresultat noensinne, til tross for at de også hadde motgang i andre kvartal. Banken føler de har et godt momentum og vil benytte anledningen til å skifte navn til Den Gule Banken.

En gul bakgrunn har preget bankens profil de siste årene. Den vil de videreføre, men ønsker samtidig å signalisere at de ikke bare er en bank for Sandnes.

– Det er en profilendring og vi vil bruke Den Gule Banken aktivt. Dette er første gang vi endrer på profilen på 21 år.  Samtidig er det viktig å påpeke at det juridiske navnet fortsatt er Sandnes Sparebank. Vårt hovedsete er Sandnes, det vil det alltid være, men vi ønsker å tydeliggjøre at vi er en bank for hele regionen, sier konsernsjef Trine Stangeland i Sandnes Sparebank til Sandnesposten.

Motgang for Sandnes Sparebank i andre kvartal

BRAbank med sterkeste kvartalsresultat hittil

SR-Bank nærmer seg milliarden på bunnlinjen 

Mer fra FinansWatch

Vil refinansiere gjeld med stabil krypto

Fintech-selskapet Horde har initiert tjenesten Bustad, som gjør at gjeldstyngede huseiere kan selge ut deler av huset sitt for å betale ned på lån. Boligkjøpene finansieres av stablecoinen Bustad coin.

Disse bankene hever renten tirsdag

Etter at Norges Bank hevet styringsrenten med 0,5 prosentpoeng forrige uke har flere av Norges banker bestemt seg for å heve sine rentesatser.

Les også

Siste nytt

Stillinger

Se flere stillinger

Se flere stillinger

Siste nytt fra EiendomsWatch

Siste nytt fra AdvokatWatch