FinansWatch

Lars Kristiansen er ny direktør for bedriftsmarked i Sandnes Sparebank.

Kristiansen kommer fra stillingen som regiondirektør for region Sørvest i Danske Bank.

Sandnes Sparebanks hovedkontor. | Foto: Sandnes Sparebank/Anne Lise Norheim

Lars Kristiansen (51) er ansatt som ny direktør for Bedriftsmarked i Sandnes Sparebank. Kristiansen erstatter Magnar Oanes (64) som fremover vil bidra med å videreutvikle bankens positive trend innen bedriftsmarkedet, skriver Sandnesposten.

– Jeg er svært glad for at vi har fått Lars Kristiansen med oss i Den Gule Banken. Hans profil, kompetanse og ikke minst hans sterke engasjement for det lokale næringsliv, passer godt inn i bankens strategi og vekstambisjoner, sier administrerende direktør Trine Stangeland, til avisen.

Kristiansen er i dag regiondirektør for region Sørvest (Rogaland og Agder) i Danske Bank.

– Lars sin hovedoppgave blir å jobbe aktivt mot det lokale næringslivet og sørge for å sette Sandnes Sparebank enda tydeligere på kartet. Det blir viktig å ta vare på det gode arbeidet som er lagt ned under Magnar Oanes sitt lederskap gjennom de siste 8 år. Vi har tro på at Lars vil bidra til å skape lønnsom vekst innenfor smb-markedet, i tråd med bankens strategi, fortsetter Stangeland.

Sandnes Sparebank: – Vi styrker vår posisjon i et krevende marked 

Sandnes Sparebanks eksponering mot eiendom ristet fundamentet i første kvartal 

 

Mer fra FinansWatch

Kredinor henter direktør fra Intrum

Ledergruppen som skal føre Kredinor og SpareBank 1-eide Modhi er klar, og Kredinor henter sin direktør for operasjonell drift fra en av konkurrentene.

Les også

Relaterte

Siste nytt

Stillinger

Se flere stillinger

Se flere stillinger

Siste nytt fra EiendomsWatch

Siste nytt fra AdvokatWatch