Ansatte i Sandnes Sparebank får bonus på 25.000 kroner

– Jeg er spesielt overrasket over hvor raskt og effektivt organisasjonen og kundene håndterte den digitale endringen, sier adm. direktør Trine Stangeland.
Admninisterende direktøri Sandnes Sparebank, Trine Stangeland.
Admninisterende direktøri Sandnes Sparebank, Trine Stangeland.

Sandnes Sparebank er fornøyd med de finansielle prestasjonene for 2020. Nå har banken bestemt seg å betale bonus til alle de ansatte på 25.000 kroner, skriver Stavanger Aftenblad.

Sandnes Sparebank fikk i 2020 et resultat etter skatt på 260,7 millioner kroner og en egenkapitalavkastning på 9 prosent. Selv om det er 22,5 millioner kroner bak rekordtallene i 2019, er admninisterende direktør Trine Stangeland godt fornøyd med utviklingen og den underliggende driften.

– 2020 var ikke det rette året for en stor vekst, vi har hatt fokus på å hjelpe de kundene vi har. Siden 2017 har vi hatt strategi om å bygge ned risiko i bedriftsporteføljen. Det har gitt oss en sunnenere portefølje som vises i form av lavere tap, uttalte Stangeland til FinansWatch forrige uke.

Hun er imponert over hvordan kunder og ansatte raskt har snudd seg rundt i det krevende året, og er stolt over at banken har klart å være tett på kundene, selv fra hjemmekontor.

Det er også blant årsakene til at de ansatte nå får utbetalt bonus.

– Jeg er spesielt overrasket over hvor raskt og effektivt organisasjonen og kundene håndterte den digitale endringen, hvor vi over natten gikk fra å møtes fysisk til å bare møtes digitalt. Vi så også mørkere skyer i horisonten for kundene våre i mars, april og mai, enn det vi gjør i dag, fortalte Stangeland til FinansWatch.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også