FinansWatch

Strategiarbeidet har gitt resultater: – Når vi ser på månedlige målinger har utviklingen vært formidabel

Administrerende direktør i Sandnes Sparebank, Trine Stangeland, forteller om et krevende år der kunder og ansatte har snudd seg fort rundt og bidratt til å sikre et godt resultat. Banken har også kommet i mål med strategien som ble lagt tilbake til 2017.

Administrerende direktør Trine Stangeland er stolt over hva banken har fått til i 2020.

– Først og fremst leverer banken et godt resultat i et krevende år, med en nedgang på 16, 3 millioner kroner i resultat etter skatt. Det viktigste er at vi kan vise til en sterk vekst i personmarkedet med en økning på 7,5 prosent fra 2019. Det gode resultatet skyldes vekst i nye kunder i tillegg til stabile kostnader og lave tap sammenlignet med andre banker, sier administrerende direktør Trine Stangeland, til FinansWatch.

Hun er imponert over hvordan kunder og ansatte raskt har snudd seg rundt i det krevende året, og er stolt over at banken har klart å være tett på kundene, selv fra hjemmekontor.

Les hele artikkelen

Få 21 dagers fri tilgang.
Ingen kredittkort nødvendig.

Få ubegrenset tilgang til FinansWatch for 1360 kr per kvartal.

Abonnér her

Få ubegrenset tilgang for deg og dine kolleger.

Start en gratis prøveperiode for bedriften i dag

Mer fra FinansWatch

Storbankene ønsker ikke likestillingskvoter

Både Danske Bank og Nordea i Danmark erkjenner at det er et likestillingsproblem på lederposisjonene, men de ønsker ikke å bruke kjønnskvoter for å gjøre noe med problemet.

Les også

Relaterte

Trial banner

Siste Nytt

Stillinger

Se flere stillinger

Se flere stillinger