Eika merker også den strenge vinteren

Det foreløpige forsikringsresultatet til Eika Gruppen er preget av værrelaterte skader, men viser som ventet betydelig sterkere tall enn i samme periode i fjor.
Konsernsjef Hege Toft Karlsen i Eika Gruppen. | Foto: Eika Gruppen
Konsernsjef Hege Toft Karlsen i Eika Gruppen. | Foto: Eika Gruppen

Eika Gruppen oppnådde et resultat på 85 millioner kroner i første kvartal 2021, det er en betydelig økning fra 31 millioner i første kvartal i fjor, da mange fortsatt trodde pandemien ville velte økonomien.

Det viser gruppens foreløpige kvartalsrapport i forkant av ordinær generalforsamling.

I likhet med Gjensidige merker også Eika den strenge vinteren i år og resultatet bærer preg av økte erstatninger til værrelaterte skader fra forsikringsvirksomheten.

Eika Forsikrings resultat i kvartalet ble 55 millioner kroner, opp fra 25 millioner kroner i 2020. Combined ratio i kvartalet ble 95,6 prosent, mot 90,7 prosent året før.

-Eika Gruppen har hatt en god start på året med tilfredsstillende finansielle resultater og meget gode målinger på medarbeider- og alliansedeltagernivå. Det er svært gledelig at de siste målinger i kvartalet viser at vi har høy grad av tilfredshet blant medarbeidere og alliansedeltagere sier konsernsjef Hege Toft Karlsen i en pressemelding.

Endelige kvartalstall for konsernet blir publisert etter 12. mai.

Lederkabalen for nye Tryg/Codan er klar

Gjensidiges første kvartal merket av frostskader

Gjensidige klar med nye kontorregler til høsten 

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også