FinansWatch

Eika merker også den strenge vinteren

Det foreløpige forsikringsresultatet til Eika Gruppen er preget av værrelaterte skader, men viser som ventet betydelig sterkere tall enn i samme periode i fjor.

Konsernsjef Hege Toft Karlsen i Eika Gruppen. | Foto: Eika Gruppen

Eika Gruppen oppnådde et resultat på 85 millioner kroner i første kvartal 2021, det er en betydelig økning fra 31 millioner i første kvartal i fjor, da mange fortsatt trodde pandemien ville velte økonomien.

Det viser gruppens foreløpige kvartalsrapport i forkant av ordinær generalforsamling.

I likhet med Gjensidige merker også Eika den strenge vinteren i år og resultatet bærer preg av økte erstatninger til værrelaterte skader fra forsikringsvirksomheten.

Eika Forsikrings resultat i kvartalet ble 55 millioner kroner, opp fra 25 millioner kroner i 2020. Combined ratio i kvartalet ble 95,6 prosent, mot 90,7 prosent året før.

-Eika Gruppen har hatt en god start på året med tilfredsstillende finansielle resultater og meget gode målinger på medarbeider- og alliansedeltagernivå. Det er svært gledelig at de siste målinger i kvartalet viser at vi har høy grad av tilfredshet blant medarbeidere og alliansedeltagere sier konsernsjef Hege Toft Karlsen i en pressemelding.

Endelige kvartalstall for konsernet blir publisert etter 12. mai.

Lederkabalen for nye Tryg/Codan er klar

Gjensidiges første kvartal merket av frostskader

Gjensidige klar med nye kontorregler til høsten 

Mer fra FinansWatch

Les også

Siste nytt

Stillinger

Se flere stillinger

Se flere stillinger

Siste nytt fra EiendomsWatch

Siste nytt fra AdvokatWatch