Lederkabalen for nye Tryg/Codan er klar

Tryg og Codan skal slås sammen i Norge. Disse skal sammen lede det fusjonerte selskapet.
Stefan Langva, Norgessjef i Codan, skal fortsette å lede Codan gjennom overgangen til Tryg. Deretter blir han en del av ledergruppen til Tryg Norge. | Foto: Codan
Stefan Langva, Norgessjef i Codan, skal fortsette å lede Codan gjennom overgangen til Tryg. Deretter blir han en del av ledergruppen til Tryg Norge. | Foto: Codan

Trygs oppkjøp av RSAs virksomheter i Skandinavia går videre og lederkabalene for Norge og Sverige er nå sluttført.

Når RSA overfører Codan til Tryg vil nåværende Norges-sjef i Codan, Stefan Langva, fortsette i rollen som leder av virksomheten. Han skal sammen med Trygs leder for Norge, Espen Opedal, sørge for å gjennomføre den praktiske fusjonen av selskapene. Deretter vil Langva fortsette i selskapet og rapportere til Opedal.

– Jeg er svært fornøyd med at Stefan Langva har lyst til å fortsette i stillingen og bli en del av Tryg-konsernet. Han får en viktig rolle i å sikre at Codans kunder vil få en positiv overgang til vår nye felles organisasjon, sier konsernsjef Morten Hübbe i en pressemelding.

Fortsetter i Sverige

Etter at svenske Trygg-Hansa er utskilt fra RSA, blir det Mats Dahlquist som kommer til å lede den samlete svenske organisasjonen. Nicklas Larsen, nåværende leder for Moderna, vil bli en del av den svenske toppledelsen med ansvar for Moderna og integrasjonen mellom Moderna og Trygg-Hansa.

Det er fortsatt mange brikker som skal på plass i transaksjonen, og den endelige nye organisasjonen ventes ikke å ha satt seg før i 2022.

– En slik integrasjon handler til syvende og sist om mennesker, som skal jobbe sammen for å skape et nytt, sterkt felles fundament for videre virksomhet. Derfor er jeg også svært tilfreds med at vi nå har etablert sterke lag og fått på plass klare avtaler for den videre ledelse i både Sverige og Norge, sier Hübbe.

Tryg med solid resultat – 120 millioner i utbetalinger knyttet til Gjerdrum-skredet

Opedal om Codans ansatte: – Vi kan ikke utelukke at noen roller vil måtte flytte geografi

Espen Opedal sier rekrutteringen av IT-hoder er Trygs største sårbarhet 

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også