FinansWatch

TA Associates investerer i Unit4

Unit4 og TA vil inngå et partnerskap for å fremme  selskapets visjon om menneskeorientert Enterprise Resource Planning for bedriftsmarkedet.

Bjørn Røsten, administrende direktør i Unit4 i Norge. | Foto: Unit4

Unit4, en aktør innen enterprise cloud-programvare, har inngått en avtale om å motta en majoritetsinvestering fra TA Associates, et globalt private equity-selskap. Det kommer frem i en pressemelding.

Unit4 og TA vil inngå partnerskap for å akselerere selskapets visjon om menneskeorientert Enterprise Resource Planning for bedriftsmarkedet. Dette gjelder ifølge pressemeldingen folkebaserte tjenestebransjer, offentlig sektor, og høyere utdanning.

– En ny finansiell eier tilfører mer investering i selskapet, og gir oss en unik mulighet til å booste ERPx og skytjenester. Et rettet fokus inn mot dette ser jeg på som den virkelig store muligheten her, de ser det samme som oss - at ERPx er veien å gå, og denne investeringen vil være med å akselerere det, sier Bjørn Røsten, administrende direktør i Unit 4 i Norge i pressemeldingen.

Den amerikanske administrerende direktøren i Unit 4 er også fornøyd med signeringen.

– Partnerskapet vårt med TA og Partners Group kunne ikke kommet på et bedre tidspunkt. Med lanseringen av ERPx; neste generasjons ERP-plattform, utvidelse av vårt globale partnerøkosystem, etableringen av et sterkt og levedyktig kundesamfunn med Community 4U, og "People" -investeringer i våre kjerne- og vekstmarkeder, er Unit4 klar til å se dramatisk vekst gjennom denne neste fasen av reisen vår, sier Mike Ettling, CEO i Unit4 i den samme meldingen.

Nordgaard: Ser etter framtidens bankansatte 

Vipps Mobil: – Vi skal mangedoble antall kunder i 2021 

Mer fra FinansWatch

Les også

Relaterte

Siste nytt

Stillinger

Se flere stillinger

Se flere stillinger

Siste nytt fra EiendomsWatch

Siste nytt fra AdvokatWatch