FinansWatch

Vipps Mobil: – Vi skal mangedoble antall kunder i 2021

Vipps Mobil har fått 7.000 nye kunder og fokuserer på at kundene skal ha råderett over hvor mye mobildata en bruker  til enhver tid. – Ettersom vi vokser i 2021 skal man ikke se bort ifra at det spares godt over 1 million GB i løpet av 2021, sier produktsjef i Vipps mobil, Tonje Foss Kløve.

Produktsjef i Vipps Mobil, Tonje Foss Kløve | Foto: Vipps

Siden lanseringen 20. oktober i fjor har Vipps Mobil - Vipps' eget mobilabonnement - fått 7.000 kunder. Kundene kommer fra alle landets fylker og inkluderer alt fra 15- til 90-åringer. Nå er målet å mangedoble kundebasen til Vipps Mobil i 2021, står det i en pressemelding.

– Vi lanserte med vilje en nedstrippet tjeneste som var enkel å forstå, hvor vi blant annet fjernet utløpsdato på data, sier produktsjefen i Vipps mobil, Tonje Foss Kløve i meldingen.

Vipps mobilabonnement fokuserer på kundenes databruk og tilgang til mobildata. Tall fra Vipps Mobil viser at vi nordmenn har et svært ujevnt mobildataforbruk.

– Jo yngre mobilbrukeren er, desto mer data bruker vedkommende. I tillegg ser vi en tendens hvor det brukes mindre mobildata enn normalen, mest sannsynlig fordi vi er mer hjemme i nærheten av WiFi, sier Kløve og legger til:

– Siden lansering har kundene våre spart godt over 100.000 GB. Dette er mobildata som andre mobiloperatører ville overført tilbake til seg selv. Men hos oss beholder kundene våre denne dataen til en regnværsdag. Ettersom vi vokser i 2021 skal man ikke se bort ifra at det spares godt over 1 million GB i løpet av 2021, forteller hun.

KLP: – Det er en inspirerende og rivende utvikling på bærekraft 

Disse finansselskapene oppfattes som mest bærekraftige 

 

Mer fra FinansWatch

Tryg inngår forlik i underslagssak

I en underslagssak har Sandberg revisjon, On time regnskap, regnskapskonsulent Johnsgaard og Gjensidige forsikring inngått forlik med Tryg forsikring før saken kom opp i Oslo tingrett.

Les også

Relaterte

Siste nytt

Stillinger

Se flere stillinger

Se flere stillinger

Siste nytt fra EiendomsWatch

Siste nytt fra AdvokatWatch