FinansWatch

Hjelmeland Sparebank går mot strømmen og åpner nytt kontor

Mens andre banker kutter kostnader og kutter ned på filialene, går sparebanken motsatt vei og åpner sitt femte bankkontor.

– Lokalet er helt nytt og skal være ferdig i månedskiftet april/mai, sier administrerende banksjef Susanna Poulsen, til Strandbuen.

FinansWatch har tidligere skrevet om SpareBank 1 SMN og SpareBank 1 Nord-Norge, som er blant bankene i 2020 som tok fremsparekniven og og la om strukturen for å spare kostnader. Hjelmeland Sparebank på sin side går i motsatt retning og åpner denne våren nytt kontor på Tau, som er et tettsted i Strand kommune i Rogaland med underkant av 3.300 innbyggere.

Poulsen Hun håper og tror at dette skal bli et godt tilbud til bankens kunder.

– Vi åpner dette kontoret for å være enda litt tettere på kundene våre. Her vil det være åpent hver dag fra mandag til fredag med mulighet for å ha møte med en rådgiver, eller for å få hjelp med det vi kaller dagligbank. Det kan være slik som opprette konto eller få bankid, opplyser administrerende banksjef Susanna Poulsen, til Strandbuen.

Hjelmeland Sparebank har fra før av kontorer på Hjelmeland, Jørpeland, Suldal og Finnøy.

Mer fra FinansWatch

Gjensidige med eierskifteforsikring på bil

Forsikringsselskapet følger etter eierskifteforsikring på bolig, og tilbyr nå en pilot til utvalgte bilforhandlere som skal sikre handelen fra forhandler til privatpersoner.

Les også

Relaterte

Siste nytt

Stillinger

Se flere stillinger

Se flere stillinger

Siste nytt fra EiendomsWatch

Siste nytt fra AdvokatWatch