FinansWatch

Sjefen i Skue Sparebank blir styremedlem i helseforetak

Hans Kristian Glesne har sagt ja til å jobbe med helse som styremedlem i Vestre Viken. Glesne tror det vil gjøre han til en bedre banksjef.

Hans Kristian Glesne leder til daglig Skue Sparebank og sitter i styret i blant annet Eika Gruppen. | Foto: Per Skøien

– Jeg gikk noen runder med meg selv da jeg ble spurt og tenkte; hva er det jeg kan bidra med? Til slutt kom jeg til at dette virket så interessant, at jeg spurte styret i Skue Sparebank om de synes det var en gode idé og de ga meg full støtte. Selv om jeg ikke er noen helseekspert, er jeg vant til å lede virksomheter og det er den kompetansen jeg tar med meg inn i dette vervet.

Det sier banksjef i Skure Sparebank, Hans Kristian Glesne, til Bygdeposten. Selv om han i tillegg er styremedlem i Eika Gruppen og har både sene ettermiddager og kvelder på jobb, var det en mulighet som ble for viktig å si nei til.

Glesne sier til lokalavisen at han er ydmyk for oppgaven, siden styret skal ta overordnede avgjørelser i saker han mener handler om det viktigste i livet.

Selv om det blir en helt ny utfordring tror Glesne at styrevervet også vil gjøre at han blir en banksjef.

– Det er jeg helt sikker på og jeg ser fram å jobbe i styret. Det kommer til å bli lærerikt, legger han til.

I tillegg til styrevervene i finansbransjen er også Glesne styremedlem i Midtkraft AS, Midtkraft Nett AS og i Midtkraft Strøm AS.

Handelsbanken: – Svært fornøyd med veksten i privatmarkedet

Danske Bank om EUs taksonomi: – Vi er bekymret 

Mer fra FinansWatch

Danske Bank anket bedrageri-dom

Danske Bank i Norge ble i februar idømt å betale over 30 millioner kroner til et energiselskap etter at selskapet ble utsatt for direktørsvindel.

Les også

Relaterte

Siste nytt

Stillinger

Se flere stillinger

Se flere stillinger

Siste nytt fra EiendomsWatch

Siste nytt fra AdvokatWatch