Kjeøy Regnskap fusjonerer med SpareBank 1 Regnskapshuset SMN

SpareBank 1 Regnskapshuset SMN kjøper opp Kjeøy Regnskap AS i Trondheim.
Eier og daglig leder i Kjeøy Regnskap, Ketil Kjeøy (t.v) og administrerende direktør i Regnskapshuset, Arne Nypan (t.h) utenfor SpareBank 1 Regnskapshuset SMNs kontor i Trondheim. | Foto: Pressefoto
Eier og daglig leder i Kjeøy Regnskap, Ketil Kjeøy (t.v) og administrerende direktør i Regnskapshuset, Arne Nypan (t.h) utenfor SpareBank 1 Regnskapshuset SMNs kontor i Trondheim. | Foto: Pressefoto

21 ansatte fra Kjeøy Regnskap AS vil få ny arbeidsgiver, for SpareBank 1 Regnskapshuset SMN planlegger fusjon med Kjeøy Regnskap AS.

Kjeøy Regnskap blir et datterselskap fra 15. mars 2021, og innfusjoneringen starter fra 1. januar 2022.

– Å få den drivende dyktige gjengen i Kjeøy Regnskap med på laget er med på å styrke Regnskapshusets posisjon i Trondheim. Dette er derfor et viktig oppkjøp, og jeg er sikker på at vi sammen vil løfte regnskapstjenestene i regionen til nye høyder, sier Arne Nypan, administrerende direktør i SpareBank 1 Regnskapshuset SMN, i en pressemelding.

Kjeøy Regnskap ble etablert i 2002, og eies av Ketil Kjeøy og Vibeke Naustan Kjeøy. De leverer tjenster innen regnskap, lønn og fakturering, samt økonomisk og administrativ rådgiving for bedrifter.

– Ambisjonen vår er å fortsette den gode driften og være til stede for våre kunder på samme måte som tidligere. Samtidig skal vi fortsette å utvide tjenestespekteret vårt med fremtidsrettede IT-løsninger og tilgang på økonomisk spesialkompetanse, uttaler Ketil Kjeøy i samme melding.

Troen på Regnskapshusets strategi og felles syn på fremtidens regnskapsbransje var bakgrunnen for at Kjeøy valgte å selge selskapet til akkurat SpareBank 1 Regnskapshuset SMN.

– Man smiler når man får en ny stor kunde

Trondheim kommune velger Sparebank 1 SMN

Disse bankene har best retningslinjer for etisk drift 

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

!
Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også