FinansWatch

Kjeøy Regnskap fusjonerer med SpareBank 1 Regnskapshuset SMN

SpareBank 1 Regnskapshuset SMN kjøper opp Kjeøy Regnskap AS i Trondheim.

Eier og daglig leder i Kjeøy Regnskap, Ketil Kjeøy (t.v) og administrerende direktør i Regnskapshuset, Arne Nypan (t.h) utenfor SpareBank 1 Regnskapshuset SMNs kontor i Trondheim. | Foto: Pressefoto

21 ansatte fra Kjeøy Regnskap AS vil få ny arbeidsgiver, for SpareBank 1 Regnskapshuset SMN planlegger fusjon med Kjeøy Regnskap AS.

Kjeøy Regnskap blir et datterselskap fra 15. mars 2021, og innfusjoneringen starter fra 1. januar 2022.

– Å få den drivende dyktige gjengen i Kjeøy Regnskap med på laget er med på å styrke Regnskapshusets posisjon i Trondheim. Dette er derfor et viktig oppkjøp, og jeg er sikker på at vi sammen vil løfte regnskapstjenestene i regionen til nye høyder, sier Arne Nypan, administrerende direktør i SpareBank 1 Regnskapshuset SMN, i en pressemelding.

Kjeøy Regnskap ble etablert i 2002, og eies av Ketil Kjeøy og Vibeke Naustan Kjeøy. De leverer tjenster innen regnskap, lønn og fakturering, samt økonomisk og administrativ rådgiving for bedrifter.

– Ambisjonen vår er å fortsette den gode driften og være til stede for våre kunder på samme måte som tidligere. Samtidig skal vi fortsette å utvide tjenestespekteret vårt med fremtidsrettede IT-løsninger og tilgang på økonomisk spesialkompetanse, uttaler Ketil Kjeøy i samme melding.

Troen på Regnskapshusets strategi og felles syn på fremtidens regnskapsbransje var bakgrunnen for at Kjeøy valgte å selge selskapet til akkurat SpareBank 1 Regnskapshuset SMN.

– Man smiler når man får en ny stor kunde

Trondheim kommune velger Sparebank 1 SMN

Disse bankene har best retningslinjer for etisk drift 

Mer fra FinansWatch

Les også

Relaterte

Siste nytt

Stillinger

Se flere stillinger

Se flere stillinger

Siste nytt fra EiendomsWatch

Siste nytt fra AdvokatWatch