Sparebanken Sør viderefører spareprogram for ansatte

Etter enighet på generalforsamling vil Sparebanken Sør nå invitere fast ansatte til å spare inntil 65.000 kroner hver i bankens egenkapitalbevis.
Geir Bergskaug, adm. banksjef i Sparebanken Sør. | Foto: Sparebanken Sør
Geir Bergskaug, adm. banksjef i Sparebanken Sør. | Foto: Sparebanken Sør

I en børsmelding torsdag kveld meldte Sparebanken Sør at de ønsker å legge til rette for de ansattes eierskap i banken med videreføring av et spareprogram for fast ansatte i bankens egenkapitalbevis.

Alle fast ansatte i banken får tilbud om å kjøpe egenkapitalbevis for enten 25.000, 45.000 eller 65.000 kroner. Kjøpet finansieres med månedlige lønnstrekk over 12 måneder.

Tilbudet inkluderer også en rabatt på 20 prosent på egenkapitalbevisene, men inkluderer også en bindingstid på 24 måneder for deler av sparebeløpet.

Ordningen må godkjennes av Finanstilsynet og registreres i foretaksregisteret før tegningsperioden kan starte, skriver baken i børsmeldingen.

Sist gang Sparebanken Sør betalte utbytte på egenkapitalbevisene ble størrelsen satt til 6,00 kroner per egenkapitalbevis. Hittil i år har avkastningen vært negativ på -4,09 prosent, men de siste 12 månedene har avkastningen vært på 7,65 prosent.

Siste måned har egenkapitalbevisene i Sparebanken Sør gitt en avkastning på 3,43 prosent.

Resultatnedgang på 49 millioner for Sparebanken Sør

Lillesands sparebank går motstrøms og satser mer på fysisk rådgivning

Sparebank 1 SMN: – Vi tar markedsandeler over hele fjøla 

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også