FinansWatch

Sparebanken Vest har delt ut 50 millioner fra koronafondet

– Dette er en del av vårt DNA og har alltid vært det. Sparebanken Vest ble etablert i 1823 i en tid hvor det var store utfordringer og nød på Vestlandet, sier banksjef Jan Erik Kjerpeseth til FinansWatch.

Jan Erik Kjerpeseth (t.v.) og banken er opptatt av å gi tilbake til lokalsamfunnet. Her sammen med Pål Hafstad Thorsen, daglig leder i Sædalen IL, som har fått 220.000 kroner av banken. | Foto: Sparebanken Vest

En lang rekke lag og organisasjoner står uten inntekter fra billettsalg og deltakeravgifter, i tillegg til at mange har store ekstrakostnader som følge av arrangement som har blitt avlyst.

Da Sparebanken Vest så hvordan konturene av koronakrisen ville ramme lag, foreninger og frivilligheten på Vestlandet, bestemte banken seg for å etablere et ekstraordinært krisefond i april.

Les hele artikkelen

Få 21 dagers fri tilgang.
Ingen kredittkort nødvendig.

Få ubegrenset tilgang til FinansWatch for 1360 kr per kvartal.

Abonnér her

Få ubegrenset tilgang for deg og dine kolleger.

Start en gratis prøveperiode for bedriften i dag

Mer fra FinansWatch

Runa Opdal Kerr: – For finansnæringen som helhet går det sakte

Finans Norge er en av eierne av Kvinner i Finans Charter som har som mål å få opp andelen kvinnelige ledere i finansnæringen. – Vi må tørre å sette hårete mål, jobbe systematisk og ikke minst vise i praksis at resultatene er så viktige at de belønnes, sier arbeidslivsdirektør Runa Opdal Kerr i Finans Norge.

Nytt utvalg går gjennom hele skattesystemet

Norge mot 2025-utvalget anbefalte å sette ned et eget utvalg for en helhetlig gjennomgang av skattesystemet. Regjeringen har nå bedt professor Ragnar Torvik lede dette arbeidet.

Les også

Relaterte

Siste Nytt

Stillinger

Se flere stillinger

Se flere stillinger