Aasen Sparebank hadde behov for oppussing

Bygget som huser bankens lokaler på Åsen ble bygget for 20 år siden. Nå har lokalene fått samme profil og uttrykk som kontorene på Levanger og Verdal.
Foto: Åsen Sparebank
Foto: Åsen Sparebank

– Tanken bak interiøret er bærekraft, jordfarger, det lokale og nære, ja, litt slik som banken vår jobber, sier Trude Hynne, leder for salg og marked i Aasen Sparebank til Frostingen.

Hun forteller til avisen at banken i denne «annerledestida» har bistått med terminutsettelser, økte kredittrammer og rådgivningssamtaler.

– Vi ser at beredskapsplanen vi laget oss har fungert godt og at vi har rustet oss på en slik måte at vi vil kunne hjelpe kundene selv om et av lokalene våre skulle bli stengt ved et eventuelt smitteutbrudd, sier Hynne til Frostingen.

Hun forteller også at de ansatte trives veldig godt på jobb, og at det skal oppleves trygt og godt å komme til bankene for kundene.

– Da pandemien brøt ut, brukte vi mye tid på å ringe kunder, både private og bedrifter, for å høre hvordan de hadde det. Vår ledestjerne er «i gode og andre dager», sier Hynne til Frostingen.

SpareBank 1 Nord-Norge stenger 16 av 31 bankkontorer

Konsernsjef i Sparebanken Vest: – Intern rekruttering reduserer risikoen for feilansettelser 

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også