FinansWatch

I løpet av kort tid vil Vipps være tilgjengelig i matbutikkene

Noe av det første Trond Bentestuen gjorde da han gikk fra jobben i DNB til stillingen som Rema-sjef var å begynne samtalene med Vipps for å få på plass mobilbetaling ved hjelp av Bankaxept.

Foto: Lise Åserud / NTB

– Dagligvarer vil være gjennombruddet for fysisk mobilbetaling, sier Trond Bentestuen, administrerende direktør for Rema 1000, til DN.

DN skriver at det blant dagligvaregrupperingene nå er et kappløp innen betalingsformilding, for blant annet å demme opp mot nye globale aktører. Avisen skriver at Vipps i løpet av noen måneder vil være tilgjengelig i Rema-butikkene.

Avisen skriver videre at Apple ikke ville åpne den trådløse NFC-enhenten i sine telefoner for konkurrenter som utfordrer Apple Pay innen mobilbetaling, og at det betydde at Vipps måtte gå for plan B som er skanning av QR-kode for at betalingen skal gjennomføres.

– Vi sier ikke at dette vil være det endelige resultatet, men dette er det beste av teknologi som er tilgjengelig nå, sier Bentestuen til DN.

Yngvar Ugland er primus motor for innovasjonsarbeidet i DNB 

Garborg: Ser muligheter for å eksportere også Vipps Logg inn 

Mer fra FinansWatch

Danske Bank anket bedrageri-dom

Danske Bank i Norge ble i februar idømt å betale over 30 millioner kroner til et energiselskap etter at selskapet ble utsatt for direktørsvindel.

Les også

Relaterte

Siste nytt

Stillinger

Se flere stillinger

Se flere stillinger

Siste nytt fra EiendomsWatch

Siste nytt fra AdvokatWatch