Hans-Erik Lind ny leder for Nordea Liv

Lind har jobbet i Nordea siden 2000 som nordisk leder innen forretningsutvikling på bedriftsmarkedet.
Foto: Nordea
Foto: Nordea

Hans-Erik Lind (45) er blir ny administrerende direktør for Nordea Liv i Norge. Det kommer frem i en pressemelding.

Lind har vært ansatt i Nordea siden 2000, og jobber nå som nordisk leder innen forretningsutvikling på bedriftsmarkedet.

– Vi er svært fornøyde med å få Hans-Erik inn som ny leder for Nordea Liv i Norge. Han har en sterk profil med bred digital erfaring og kompetanse i forhold til kunders behov ikke minst på bedriftssiden, sier leder for Asset og Wealth Management og administrerende direktør for Nordea Norge, Snorre Storset i en pressemelding.

Nordea Liv har i løpet av de siste årene utvidet kundeporteføljen. I juli ble det kjent at Nordea Liv vil kjøpe pensjonsporteføljen på 4,2 milliarder kroner fra Frende Forsikring.

– Pensjonsmarkedet er i endring, hvor flere ser behovet for å ta grep for å sikre sin egen pensjonstilværelse. I løpet av kort tid vil også Egen pensjonskonto bli introdusert, noe som både setter krav til og åpner muligheter for aktørene i pensjonsmarkedet. Vår ambisjon er å levere markedet beste kundeopplevelse, digitalt som fysisk, samt en solid forvaltning for våre kunder, sier Lind.

– Nordea Liv er i sterk utvikling, og pensjonsmarkedet går nå inn i en spennende fase. Hans-Erik får jobben med å skape morgendagens løsninger, og videreføre den gode utviklingen Nordea Liv har, sier Storset.

Hans-Erik Lind vil starte som administrerende direktør i Nordea Liv fra 1. oktober.

Cecilie Svegaarden Thune går til Nordea   

Ny banksjef på plass i Flekkefjord Sparebank – blir den første kvinnelige topplederen i banken 

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også

MEST AV DE NORSKE: Henrik Høye, adm. dir i Protector Forsikring topper lønnslisten blant lederne av de norske forsikringsselskapene. | Foto: Protector Forsikring

Dette tjener forsikringstoppene

For abonnenter