FinansWatch

Hans-Erik Lind ny leder for Nordea Liv

Lind har jobbet i Nordea siden 2000 som nordisk leder innen forretningsutvikling på bedriftsmarkedet.

Foto: Nordea

Hans-Erik Lind (45) er blir ny administrerende direktør for Nordea Liv i Norge. Det kommer frem i en pressemelding.

Lind har vært ansatt i Nordea siden 2000, og jobber nå som nordisk leder innen forretningsutvikling på bedriftsmarkedet.

– Vi er svært fornøyde med å få Hans-Erik inn som ny leder for Nordea Liv i Norge. Han har en sterk profil med bred digital erfaring og kompetanse i forhold til kunders behov ikke minst på bedriftssiden, sier leder for Asset og Wealth Management og administrerende direktør for Nordea Norge, Snorre Storset i en pressemelding.

Nordea Liv har i løpet av de siste årene utvidet kundeporteføljen. I juli ble det kjent at Nordea Liv vil kjøpe pensjonsporteføljen på 4,2 milliarder kroner fra Frende Forsikring.

– Pensjonsmarkedet er i endring, hvor flere ser behovet for å ta grep for å sikre sin egen pensjonstilværelse. I løpet av kort tid vil også Egen pensjonskonto bli introdusert, noe som både setter krav til og åpner muligheter for aktørene i pensjonsmarkedet. Vår ambisjon er å levere markedet beste kundeopplevelse, digitalt som fysisk, samt en solid forvaltning for våre kunder, sier Lind.

– Nordea Liv er i sterk utvikling, og pensjonsmarkedet går nå inn i en spennende fase. Hans-Erik får jobben med å skape morgendagens løsninger, og videreføre den gode utviklingen Nordea Liv har, sier Storset.

Hans-Erik Lind vil starte som administrerende direktør i Nordea Liv fra 1. oktober.

Cecilie Svegaarden Thune går til Nordea   

Ny banksjef på plass i Flekkefjord Sparebank – blir den første kvinnelige topplederen i banken 

Mer fra FinansWatch

Danske Bank anket bedrageri-dom

Danske Bank i Norge ble i februar idømt å betale over 30 millioner kroner til et energiselskap etter at selskapet ble utsatt for direktørsvindel.

Les også

Relaterte

Siste nytt

Stillinger

Se flere stillinger

Se flere stillinger

Siste nytt fra EiendomsWatch

Siste nytt fra AdvokatWatch