FinansWatch

Lokalbanken i Ørsta får ny sjef

Kari Melle tar over som ny avdelingsbanksjef for SpareBank 1 Søre Sunnmøres avdeling i Ørsta. 45-åringen tiltrer 1. desember.

Her er påtroppende avdelingsbanksjef Kari Melle sammen med nåværende sjef Ole-Magnus Orlien (t.v) og leder Andre Skotheim for personmarkedet. Foto: SpareBank 1. | Foto: Foto: SpareBank 1

Melle, som er født og oppvokst i Ørsta, kommer fra en lederstilling i Helfo, skriver Sunnmørsposten.

– Nå fikk jeg muligheten til å prøve noe nytt. En lokalbank er nær folk, og jeg ser fram til både å møte kunder og være en del av et veldig spennende kollegium, sier Melle til avisen.

Melle er utdannet siviløkonom ved NHH i Bergen og har tidligere jobbet fem år i bank i Ålesund. Hun tar nå over banksjefstillingen etter Ole Magnus Orlien, som går over i en ny stilling i sparebanken.

– Banknæringen er i en stor utvikling, og digitaliseringen vil fortsette. Samtidig er det slik at det alltid vil være behov for de gode og dyktige rådgiverne, sier hun.

Tre nye i Sparebanken Øst-ledelsen

DNBs startup-jeger slutter etter tre år  

Mer fra FinansWatch

Danske Bank anket bedrageri-dom

Danske Bank i Norge ble i februar idømt å betale over 30 millioner kroner til et energiselskap etter at selskapet ble utsatt for direktørsvindel.

Les også

Relaterte

Siste nytt

Stillinger

Se flere stillinger

Se flere stillinger

Siste nytt fra EiendomsWatch

Siste nytt fra AdvokatWatch