FinansWatch

Bank Norwegian lanserer mikrokort

Bank Norwegian lanserer samtidig Google Pay, Garmin Pay og Fitbit Pay

Foto: Gorm Kallestad / NTB scanpix

– Ved småkjøp blir man med jevne mellomrom bedt om å taste PIN, men ved kjøp over 500 kroner vil det alltid bli avkrevd PIN-kode. Sammen med mikrokortet, følger det med et silikonarmbånd som kortet legges i, sier leder for kommunikasjon og samfunnskontakt i Bank Norwegian, Kai-Morten Terning til Dinero.no.

Bank Norwegians mikrokort er gitt ut i samarbeid med EVRY, som er Norges største leverandør av plastkort og tilhørende tjenester. Ifølge nettstedet er mikrokortet tilgjengelig fra 2. juli.

– Utviklingen rundt betalingsformidling har i løpet av de siste årene skjedd i stor fart. I tillegg til lansering av ulike Wallets, tror vi det kontaktløse mikrokortet bidrar til å gjøre Norwegian-kortet mer relevant og tilgjengelig for kunder flest. Det å kunne ha med seg betalingsmuligheten i et armbånd, en klokke eller telefon, kan i mange tilfeller være svært praktisk, sier Terning til nettstedet.

Ifølge Terning er 45 prosent av bankens kredittkorttransaksjoner i dag ontaktløse.

Samtidig som Bank Norwegian lanserer mikrokort, føyer de seg også i rekken av banker som tilbyr alternative betalingsløsninger. Google Pay, Fitbit Pay og Garmin Pay vil fra og med 2. juli være tilgjengelig for bankens kunder.

Mer fra FinansWatch

Les også

Relaterte

Siste nytt

Stillinger

Se flere stillinger

Se flere stillinger

Siste nytt fra EiendomsWatch

Siste nytt fra AdvokatWatch