FinansWatch

Bank Norwegian lanserer mikrokort

Bank Norwegian lanserer samtidig Google Pay, Garmin Pay og Fitbit Pay

Foto: Gorm Kallestad / NTB scanpix

– Ved småkjøp blir man med jevne mellomrom bedt om å taste PIN, men ved kjøp over 500 kroner vil det alltid bli avkrevd PIN-kode. Sammen med mikrokortet, følger det med et silikonarmbånd som kortet legges i, sier leder for kommunikasjon og samfunnskontakt i Bank Norwegian, Kai-Morten Terning til Dinero.no.

Bank Norwegians mikrokort er gitt ut i samarbeid med EVRY, som er Norges største leverandør av plastkort og tilhørende tjenester. Ifølge nettstedet er mikrokortet tilgjengelig fra 2. juli.

– Utviklingen rundt betalingsformidling har i løpet av de siste årene skjedd i stor fart. I tillegg til lansering av ulike Wallets, tror vi det kontaktløse mikrokortet bidrar til å gjøre Norwegian-kortet mer relevant og tilgjengelig for kunder flest. Det å kunne ha med seg betalingsmuligheten i et armbånd, en klokke eller telefon, kan i mange tilfeller være svært praktisk, sier Terning til nettstedet.

Ifølge Terning er 45 prosent av bankens kredittkorttransaksjoner i dag ontaktløse.

Samtidig som Bank Norwegian lanserer mikrokort, føyer de seg også i rekken av banker som tilbyr alternative betalingsløsninger. Google Pay, Fitbit Pay og Garmin Pay vil fra og med 2. juli være tilgjengelig for bankens kunder.

Relaterte