FinansWatch

Kredinor og Modhi-fusjon klar

Fusjonen mellom Kredinor og Modhi har fått godkjenning og det er satt dato for formell fusjon.

Administrerende direktør Klaus-Anders Nysteen i Kredinor. | Foto: Nicolas Tourrenc

Finanstilsynet godkjente fredag fusjonen mellom Kredinor og Modhi. Dermed er alle formelle godkjenninger på plass, og fusjonen gjennomføres 1. oktober 2022.

– Endelig blir to solide inkassoselskap til ett, og vår størrelse skal brukes til kundenes beste. Vår historie som går helt tilbake til 1876 er et sterkt fundament når vi nå bygger fremtiden sammen. Kredinor og Modhi har mange fellesnevnere i vår kulturbakgrunn, og av den grunn vil både oppdragsgivere og kunder oppleve oss like våre opprinnelige selskap. Sammen vil vi levere bedre løsninger enn hver for oss, sier administrerende direktør Klaus-Anders Nysteen i Kredinor.

Sparebank 1-eide Modhi Finans AS og Kredinor AS gikk sammen om en intensjonsavtale i mars, og Kredinor gikk fra et Samvirkeforetak eid av medlemmene, til et aksjeselskap eid av den nyopprettede Kredinorstiftelsen. Fra 1. oktober skal de to selskapene bli ett.

Kredinor blir partner i Inkassoregistreret

Inkassoselskap: Inkassogjelden betales i sommer

Kredinor og Neonomics vil utvikle inkasso-løsninger

Mer fra FinansWatch

Skal rekruttere unge talenter til finansbransjen

– Vi ønsker å være den naturlige samarbeidspartneren når selskaper i finanssektoren skal se etter sitt neste talent. Det er attraktivt med et selskap som spesialiserer seg på «talent search» innenfor finanssektoren, ikke bare «den eldre garde», sier fersk leder Fanny Harg i Finanstalenter AS.

Les også

Siste nytt

Stillinger

Se flere stillinger

Se flere stillinger

Siste nytt fra EiendomsWatch

Siste nytt fra AdvokatWatch